Google Shopping

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping (daglig tale: Shopping) er et værktøj for dig som ønsker at få dine produkter visuelt fremstillet på Google. Denne type annoncer har priser og billeder, og du vil ofte møde dem øverst eller til højre på Google når du søger efter et produkt. – Alternativt, kan du klikke dem frem via fanen ‘Shopping’ når du har lavet en Google-søgning.

I næste sektion vil vi forklare hvilke elementer Shopping indeholder, hvordan du selv opretter en Shopping-kampagne og hvilke parametre, som du skal være særligt opmærksom på. 

Sådan fungerer Shopping

Shopping er, ligesom Keywords, din vej til at få flere brugere til at købe dine produkter på enten din webshop eller dit lokale lager. Shopping-kampagner har de samme, centrale elementer som Google Ads; dog adskiller det sig ved også at indeholder billede, pris, samt direkte link til produktet. Søges der fx på “Nike løbesko” på Google, kan du se at der i højre side kommer en række billeder op af Nike-løbesko med tilhørende info. Dette er Shopping-annoncer fra forskellige hjemmesider.

Shopping-annoncer øger hurtigt brugernes kendskab til dine produkter, hvilket er positivt for købsvilligheden. Faktisk kan Shopping både forbedre din trafik, give dig flere konverteringer, bredere dækning af kunder og samtidig give dig nogle effektive og smarte rapporter for hver af dine produkter.

 

Bliv endnu klogere på online marketing termer

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.

Tilmeld vores nyhedsbrev