Google Merchant Center Account

Online Marketing ordbog / Google Merchant Center Account
Google Merchant Center

Hvad er en Google Merchant Center-konto?

En Google Merchant Center Account (MCA) er for Google Shopping, hvad en Google Ads konto er for dine Google-annoncer. Når du gerne vil i gang med Shopping-annoncer, er det første du skal gøre, at oprette en MCAHerefter skal du forbinde den med din nuværende Google Ads konto og din hjemmeside. Du skal dog være opmærksom på, at før du kan forbinde din hjemmeside til din MCA, så er der nogle tekniske aspekter, som din hjemmeside skal indeholde. Læs om dem herunder.

Før du kan fobinde din hjemmeside til din MCA

Inden du kan oprette forbindelse mellem din hjemmeside og din MCA, skal du først gøre krav på din hjemmeside – dvs. bevise at det faktisk er din. Du kan følge denne guide over, hvordan man gør krav på sin side

Derudover er der også nogle tekniske krav til din hjemmeside, herunder:

  1. Du skal have en SSL-certifikering på din hjemmeside. Sagt på dansk, så betyder det, at der enten skal stå: “http://” eller “https://” foran din webadresse i browseren. Går du ind på vores hjemmeside, kan du se, at hele adressen er: https://adnudging.com/ – og at vi har en “https://”-kryptering på hjemmesiden. 
  2. Der må ikke henvises til nogle porte. Det vil sige, at der ikke på henvises til fx https://adnudging.com:8008 eller lign. port.
  3. Den forbundne hjemmesideadresse må ikke være en IP-adresse.
  4. Den forbundne hjemmesideadresse må ikke være et ‘fragment’, som vil sige, at du ikke må forbinde til en hjemmesideadresse som fx https://adnudging.com#eksempel.

 

Du kan gå på større opdagelse om oprettelse af en Google Merchant Center-konto her.