Tracking

Tracking - en forudsætning for datadrevet Google Ads-strategi

Skal du have størst muligt udbytte af din annoncering på Google, er det alfa og omega at have retvisende data om adfærden hos de brugere, der klikker på dine annoncer. Med værktøjer som Google Analytics, kan du indsamle og analysere på brugeradfærd og få svar på spørgsmål som:

  • Hvilke kanaler kommer brugerne fra?
  • Hvordan interagerer brugerne med din hjemmeside?
  • Hvor og hvordan konverterer brugerne?

Med disse insights kan du få indblik i, hvor og hvordan du bør optimere din markedsføring. Denne viden er helt essentiel for at maksimere udbyttet af din online markedsføring.

Hos AdNudging har vi valgt at tage konverteringssporing et spadestik dybere end andre bureauer. Læs mere om vores tilgang herunder.

Indtjening i fokus

Skal du finde ud af, om din annoncering er profitabel, er det nødvendigt at vide, om dine kliks bliver til betalende kunder. Derfor indleder vi alle vores samarbejder med en indtjeningsberegning, hvor vi finder ud af, hvad du i gennemsnit tjener på dine produkter og ydelser. Med en indtjeningsberegning ved vi, hvor mange penge du tjener, når vi registrerer en konvertering i Google Analytics.

Med indtjening pr. konvertering kan vi udregne PROAS. PROAS hjælper os med at se, hvor det giver mening at skrue hhv. op og ned for annonceringsbudgettet.

Præcis konverteringssporing med den rette software

Kliks og visninger er ikke nok til at afgøre, om du har succes på Google. Der er en række parametre, som vi altid tracker på for at vide, om annoncerne performer. Den adfærd vi oftest sporer på er:

  • Direkte køb (e-commerce)
  • Produkt tilføjet til kurv (e-commerce)
  • Checkout-side besøg (e-commerce)
  • Visning af produktside (e-commerce)
  • Kontaktformular (leadgen)
  • Telefonopkald (leadgen)
  • Mail sendt (leadgen)

For at få de mest retvisende konverteringsdata, anvender vi software, der hjælper os med at få de mest retvisende tal og minimerer risikoen for dobbelttracking. Ved at bruge platforme som TrailHub, Reaktion og ProfitMetrics, indsamler vi de mest retvisende konverteringsdata, så vi kan træffe de mest informerede beslutninger.

Fordelen for dig

Vil du gerne have en digital markedsføringsstrategi, hvor beslutningerne er drevet af indtjening og retvisende data? Med vores tilgang får du det bedste udgangspunkt for en Google Ads-strategi, som giver indsigt og tjener dig penge på bunden.

Hør mere og få sparring på dit nuværende setup

Vil du høre mere om, hvordan vores indtjeningsfokuserede tilgang kan hjælpe dig til at få mere ud af din annoncering på Google? Vi tager gerne en uforpligtende sparringssession, hvor du får input til, hvordan du kan forbedre dit setup på Google Ads.

Kontakt os på +45 70 40 09 51 eller info@adnudging.com eller send os en besked her.

 

Bliv endnu klogere på online marketing termer

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.

Tilmeld vores nyhedsbrev