Google Analytics

Hvad er Google Analytics?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization (eller søgemaskineoptimering). Det er en marketingkanal ligesom Google Ads. Men modsat Google Ads, er det en kilde til ikke-betalt trafik. Formålet med SEO er nemlig at generere organisk søgetrafik til din hjemmeside.

Det vil sige trafik, som kommer fra ikke-betalte medier eller platforme.

Derfor er Analytics et vigtigt værktøj

Analytics hjælper dig med at se udviklingen af dine kampagner. Værktøjet giver dig også dybere indsigt i hvilken trafik du får og hvordan den opfører sig. Som Google Ads bureau er Analytics et uundvæligt værktøj for os, når det kommer til optimeringsarbejde.

Ved at sætte det såkaldte konverteringssporing op, kan du finde ud af hvilke kanaler (SEO, Google Ads osv.), søgeord, aldersgrupper og devices som dine kunder kommer fra. Dermed kan du finde ud af, hvilken værdi de forskellige elementer bidrager med, og derudfra tage beslutninger om, hvor du bør bruge dine penge og din tid.

Vi anbefaler altid at man som virksomhed aktivt anvender Analytics. Men selvom dette er et af de mest kraftfulde værktøjer i online markedsføring, så har vi erfaret, at mange virksomhedsejere ikke har aktiveret Analytics. Det betyder, at de ikke ikke kan tracke hvordan hjemmesiden og/eller kampagnerne udvikler sig.

Er du én af dem? Så giver vi dig lige et link med på vejen. Du kan komme igang med Google Analytics via denne guide.

 

Har du nogle spørgsmål til Google Analytics? Så tøv ikke med at kontakte os på info@adnudging.com eller i vores kontaktformular. Vi giver gerne et godt råd eller tre med på vejen.

Bliv endnu klogere på online marketing termer

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.

Tilmeld vores nyhedsbrev