Landing page / landingsside

Hvad er en Landing Page?

En Landing Page, også kaldet landingsside, er den første side som brugerne kommer ind på, efter de har trykket på én af dine annoncer (fx en Google Ads-annonce). At have en god og optimeret landingsside har en stor betydning for din konverteringsrate. – Her er relevans nøglen. Trykker brugerne fx på din annonce med teksten “50 % på Nike sko” og kommer ind på en side med “20 % på Adiddas sko”, så bliver de typisk forvirrede og mister interessen. 

Pro Tip
: Mange begynder en al for ambitiøs annonceringsstrategi, uden at have en konverteringsbar landingsside. Det betyder, at annoncekronerne bruges på at sende besøgende ud af en blind vej, frem for at sende dem mod kassen. Konkurrencen for opmærksomhed er hård – og dine besøgenes mængde tålmodighed er ofte (groft sagt) ubarmhjertig. Vi anbefaler derfor altid at samarbejde med en website specialist, for at få en optimal, konkurrencedygtig (og derved konverterende) landingsside. Dette bør gøres inden at man opstarter ambitiøs annoncering, så annoncekronerne ikke går til spilde.

Bliv endnu klogere på online marketing termer

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.

Tilmeld vores nyhedsbrev