Onsite SEO

Hvad er Onsite SEO

Hvad er Onsite SEO?

Onsite SEO er al det SEO, som du skaber på din hjemmeside. I bund og grund handler det om at gøre det attraktivt for Google at vise din side i søgeresultaterne. Hvis du opnår dette, vil det være muligt at få et langsigtet flow af gratis trafik til din hjemmeside. Typisk mener man Onsite SEO, når man blot nævner “SEO”. 

Hvordan får man Google til at prioritere sin side?

For at få din hjemmeside til at blive attraktiv for Google kræver det først og fremmest, at teksten på siden er unik (og ikke kopieret). Derudover skal det være tydeligt for Google, hvad din tekst handler om – det bliver det via korrekt opsatte overskrifter samt korrekt (og vedholdende) brug af det søgeterm, du gerne vil findes på hos Google.

Når man arbejder med Onsite SEO, vil man typisk beskæftige sig med:

  • At gøre teksterne på ens hjemmeside unikke, så de ikke kan findes andre steder på nettet
  • At inkorporere de søgeord, som man gerne vil findes på, i teksten
  • At udarbeje de såkaldte ‘snippets’; det lille tekstafsnit, som Google skal vise, når dine potentielle besøgende søger på søgetermet

 

SEO adskiller sig hovedsageligt fra Google Ads i form af at være en ikke-betalt kilde til trafik. Forskellen på SEO og Google Ads er beskrevet yderligere af Google her.

 

Psst… SEO er lidt som at være på date: Alle vil gerne være unikke, attraktive og få besøg, som bliver til lidt mere end bare et besøg.