Virtual Shopify Meetup 2020 – Se vores webinar her

Fokus: Sådan får du succes med salg i udlandet

 

Danmarks første Virtual Shopify Meetup

I samarbejde med Grafikr ApS afholdte vi d. 7. april 2020 webinaret: ‘Virtual Shopify Meetup’ – Danmarks første af slagsen. Mere end 230 engagerede personer tilmeldte sig webinaret og vi fik en masse gode spørgsmål undervejs. Fokus var internationalisering og to blandt de mest succesfulde webshops i Danmark var med og fortalte om hvordan de fik succes med salg i udlandet: nemlig Christian fra Shaping new tomorrow og Ovi fra roccamore.

 

Vil du se (eller gense) Virtual Shopify Meetup 2020?

Vi optog hele webinaret og du kan se det lige her. Hvis du kun vil se specifikke dele af webinaret, så kan du se en oversigt lige herunder.

Webinaret består af følgende 4 dele:

 • De første minutter:
  Andreas er vært og introducerer webinaret og dagens program.
 • Indtil 57:30:
  Kiranan Luxmy fra Grafikr taler med Christian Aachmann fra Shaping new tomorrow om deres strategi i forbindelse med internationaliseringen af deres webshop – de kommer ind på bl.a. drift og det tekniske set-up i Shopify.
 • Indtil 1:21:35:
  Lars fra AdNudging taler med Ovi fra roccamore om deres strategi, international marketing og Google Ads. 
 • Indtil 1:31:30:
  Undervejs har det været muligt for seerne at stille spørgsmål. Nogle af disse er allerede blevet besvaret – andre besvares i den åbne Q&A-session. Herefter er der en afrunding af webinaret.

Hvad kan vi gøre bedre til næste gang?

Webinaret er vores første og feedback er yderst velkomment! Manglede der noget? Fungerede det, at vi besvarede spørgsmål fra seerne undervejs? Ville I gerne have, at det var længere – eller kortere? Send gerne en e-mail på info@adnudging.com og fortæl os, hvad vi kan gøre bedre til næste gang.

Har du set optagelserne fra vores Shopify Meetup 2019? Ellers kan du finde dem her.

 

Psst… Hvis du vil være blandt de første til at høre om lignende initiativer i fremtiden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på denne side.