Se foredraget her: Vi afholdte Shopify Meetup 2019

Shopify Meetup – Et arrangement skræddersyet til webshopejeren

I efteråret 2019 afholdte AdNudging, Grafikr og Shopify årets Shopify Meetup Copenhagen. Vi mødte stor opbakning og måtte melde udsolgt for billetter blot 24 timer efter, at billetterne blev tilgængelige.  Programmet var skræddersyet til webshopejeren og indeholdt blandt andet et foredrag om konverteringsoptimering, et foredrag om hvordan man får mere ud af Shopping i Shopify samt et foredrag om, hvordan man flytter fokus fra ROAS til Profit.

Derudover var der en spændende Q&A og ikke mindst optimale muligheder for at netværke. I alt deltog 55 dygtige forretningsfolk. Det var en stor succes og vi er meget taknemmelige for al den opbakning vi har modtaget både før, under og efter eventet.

Vil du se med?

Herunder kan du se vores foredrag. Andreas (Google Ads Specialist, CEO & Founder of AdNudging) holdt foredraget “Profitbaseret Markedsføring – Sådan skifter du dit fokus fra ROAS til Profit” og Lars (Partner & Head of Google Ads, AdNudging) holdt foredraget “Sådan får du mere ud af Shopping i Shopify”. Se begge foredrag, samt en stemningsvideo fra eventet, herunder.

Vi har i 2020 afholdt endnu et event – denne gang i form af et webinar, grundet corona-situationen. Hele webinaret blev optaget og kan findes lige her.

Psst… Hvis du vil være blandt de første til at høre om vores næste event samt få andre nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på denne side.