Se vores Google Ads julekalender

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores nyeste whitepaper!

En 100 % fokuseret Google Ads Julekalender

Google Ads julekalender… Lyder det skørt? Måske. Men ikke desto mindre var det noget, som vi bare måtte prøve. Idéen om at levere konkrete, brugbare Google Ads-tips fra vores eksperter – samtidig med, at vi fandt den bedste julestemning frem og brugte humor i hvert afsnit, synes vi var spændende.

Vi vil gerne vise os som mennesker og som team og ikke bare som ‘folk i skjorter’. Blandt andet derfor, kan man efter hvert eneste afsnit se fraklip fra optagelserne.

Vi kommer vidt omkring…

Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at vi er sikre på, at alle kan lære af julekalenderen – og den er mindst ligeså relevant i 2020. Emnerne spænder bredt; vi guider dig igennem emner som målsætning, kontohygiejne og remarketing (for bare at nævne et par stykker). Vi afslører vores specikke arbejdsmetoder i forbindelse med konto-optimering og bryder op med de klassiske tankegange om budget og at man skal ligge nr. 1 på Google for at få succes.

Fokus-området i hele julekalenderen afspejler den måde, som vi arbejder med Google Ads på til daglig – nemlig med fokus på vores kunders bundlinje. I alt, hvad vi gør, har vi en profitbaseret tilgang – derfor er der også flere afsnit, som handler om vores ny-introdicerede KPI PROAS (Profit on Advertising Spend).

Siden lanceringen har vi modtaget enormt meget feedback – og det vil vi gerne sige: af hjertet tak for. Vi har valgt at gøre hele julekalenderen tilgængelig for alle, så vores tips kan nå så bredt ud som muligt. Tips, som kan hjælpe jer derude, med at få mere ud af jeres Google-annoncering.

Har du endnu ikke set Google ads julekalenderen?

– Så hop ind og se den før dine konkurrenter. Du kan finde alle afsnit af Google ads julekalenderen på vores Facebook-Playliste men faktisk har vi også lavet en YouTube-playliste, hvis du foretrækker 16-9-format. Hvis du har nogen spørgsmål til nogle af afsnittene, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Skulle du have interesse i at høre mere om PROAS, så er du velkommen til at se vores foredrag fra lanceringen af denne KPI, lige her.

Om Andreas Randløv

Andreas Randløv, grundlægger og CEO af AdNudging, startede sin iværksætterrejse som barn i Aarhus og blev senere specialist inden for Google Ads. Ved siden af sit arbejde i AdNudging engagerer Andreas sig i en nonprofit-organisation, der støtter udsatte unge gennem e-sport.

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.

Tilmeld vores nyhedsbrev