Extensions / Annonceudvidelser

Hvad er Extensions i Google Ads?

Som et led i optimeringen af dine Google Ads annoncer, kan du tilføje extensions (også kaldet annonceudvidelser). Det er kort sagt tekst-tilføjelser i dine annoncer. Der findes forskellige typer extensions; fx ‘Promotion-extension’, som giver dig flere reklamemuligheder, eller ‘Callout-extension’, som giver dig en smart ‘ring-op-knap’.

Overordnet, er der dog to typer: de automatiske og de manuelle. Hvilken extension, som er bedst at tilføje for netop din virksomhed, afhænger af hvilke branche du befinder dig i. Brugen af extensions er en god og nem løsning til at optimere konverteringsraten, og de er helt gratis at tilføje. – Dog vil du blive opkrævet for hver gang en bruger anvender eller klikker på én af dine extensions.

Obs: Dine anvendte extensions vil kun blive vist, hvis de opfylder to parametre; 1) det antages (af Google), at de forbedrer performance af dine annoncer og 2) hvis din Google Ad rank er tilstrækkelig høj (og din annonce altså ikke ligger på side 2, eksempelvis)

 

Læs mere om de to hovedtyper af extensions herunder.

De to typer af Extensions

Der er to former for extensions; de manuelle og de automatiske. De manuelle er de mest anvendte, da de kan tilføjes og tilpasses netop dine behov. Modsat er de automatiske extensions nogle som Google automatisk foreslår, baseret på diverse datakilder (fx andre virksomheder eller dine egne, tidligere/nuværende extensions). Selvom det lyder indbydende at lade Google håndtere og lave dine extension, er der risiko for, at de bliver irrelevante for din målgruppe. Dette kan du undgå ved at anvende de manuelle, som du selv er med til at designe. Den generelle anbefaling er, at man skal starte med at anvende manuelle extentions og derefter (på længere sigt) langsomt begynde at benytte de automatiske. 

I listen nedenfor finder du en oversigt over Extensions. I denne ordbog har vi dækket de mest populære, manuelle extensions, da de er de mest relevante for din start og vækst på Google Ads. Klik blot på de markerede extensions på listen.

Vil du vide mere om extensions? Se læs videre her

Manuelle Extensions

Automatiske Extensions

Bliv endnu klogere på online marketing termer

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.

Tilmeld vores nyhedsbrev