Vi søger en Google Ads Specialist med Wall Street talent

Google Ads Specialist med Wall Street talent

”Hos AdNudging ser vi os selv som investorer. Vores kunder stoler på, at vi kan få positivt afkast af deres investering i os og markedsføring. Vores vigtigste mission er at leve op til den tillid, så vi kan få kunden til at opnå sit fulde potentiale.” – Andreas Randløv, CEO & Founder

Forestil dig en hverdag, hvor du kan skabe og se konkrete resultater – real time. Hvor du konstant kan sparre med andre passionerede Google Ads Specialister og hjælpe kunderne med at opnå deres drømme.

Hos AdNudging vil du få den hverdag.

Vi er placeret i hjertet af København (Rådhuspladsen) og bedst på Google! Og så er vi en af de få danske Premiere Partnere hos Google.

Vi blev startet af Andreas for 5 år siden og i dag er vi et team af 9 herrer. Det seneste år har det for alvor taget fart og nu søger vi en kollega, som kan komme ind og være med på rejsen; både vores rejse og din egen personlige udviklingsrejse.

Vi arbejder med virksomheder som MuteBox, BasicApparel, Maanesten, ARKK Copenhagen, Reepay og mange flere. Og vi har vores egen teknologi vi arbejder i, som gør os ekstra effektive.

Kunderne køber os på abonnement, og da vi leverer et solidt produkt og en fantastisk service, behøver vi ikke lange bindingsperioder for at holde på vores kunder. Derimod vil vores team i samarbejde med dig skabe en fantastisk kunderejse.

Hvorfor du ikke kan sige nej!

1. Du vil blive en del af et team, som ved alt om Google Ads, og hvor du kan udvikle dig helt vildt

2. Du vil få en grundig onboarding og oplæring med alle de kurser og uddannelser  du kan drømme om inden for Google Ads og performancebaseret marketing.

3. Du vil få 1:1 coaching hver måned og være med til team-workshop hver anden uge.

4. Du vil få valgfri hjemmearbejdsdage

5. Du vil få frokost (og aftensmad hvis vi en sjælden gang har en deadline eller et arrangement)

6. Du vil få mobiltelefon og nyt kvalitets IT-udstyr

7. Du vil få en konkurrencedygtig løn og bonus

Du vil referere til vores Head of Google Ads og Partner, Lars Christian Lund Larsen. Så, lad os fortælle en smule mere om jobbet.

 

De fede arbejdsopgaver du får her

·      Du skal udarbejde performancebaserede Google Ads og online marketing strategier

·      Du skal optimere og eksekvere på Google Ads kampagner

·      Du skal arbejde med Search

·      Du skal opsætte Display, herunder remarketing og dynamisk remarketing

·      Du skal opsætte og analysere på Google Shopping

·      Du skal eksekvere og optimere på YouTube Ads

·      Du skal have løbende kundekontakt og give dem tillidsfuld rådgivning

 

Og det der gør at du kan lykkedes ved os

1) Du har arbejdet i praksis med online markedsføring (Google Ads, SEO, Paid Social etc.) i 1-2 år. Studiejob tæller med. Har du været i et bureau og været en del af eller selv stået for kundekontakt er det et plus.

2) Du kan skrive og tale dansk og engelsk på højt niveau

3) Du kan møde op på kontoret på Rådhuspladsen minimum 3 dage om ugen, arbejde fuld tid og starte i stillingen senest 01. maj.

4) Du er analyserende, en problemløser, en smule perfektionistisk, ambitiøs og god til at skabe relationer til andre mennesker.