Vi søger en Google Ads Specialist med Wall Street talent

/ Rasmus Kampmann / 28. okt 2021

Google Ads Specialist med Wall Street talent

”Hos AdNudging ser vi os selv som investorer. Vores kunder stoler på, at vi kan få positivt afkast af deres investering i os og markedsføring. Vores vigtigste mission er at leve op til den tillid, så vi kan få kunden til at opnå sit fulde potentiale.” – Andreas Randløv, CEO & Founder

Forestil dig en hverdag, hvor du kan skabe og se konkrete resultater – real time. Hvor du konstant kan sparre med andre passionerede Google Ads Specialister og hjælpe kunderne med at opnå deres drømme.

Hos AdNudging vil du få den hverdag.

Vi er placeret i hjertet af København (Rådhuspladsen) og bedst på Google! Og så er vi en af de få danske Premiere Partnere hos Google.

Vi blev startet af Andreas for 5 år siden og i dag er vi et team af 9 herrer. Det seneste år har det for alvor taget fart og nu søger vi en kollega, som kan komme ind og være med på rejsen; både vores rejse og din egen personlige udviklingsrejse.

Vi arbejder med virksomheder som MuteBox, Nord Investments, Barons, Maanesten, ARKK Copenhagen, About Vintage og mange flere. Og vi har vores egen teknologi vi arbejder i, som gør os ekstra effektive.

Kunderne køber os på abonnement, og da vi leverer et solidt produkt og en fantastisk service, behøver vi ikke lange bindingsperioder for at holde på vores kunder. Derimod vil vores team i samarbejde med dig skabe en fantastisk kunderejse.

Hvorfor du ikke kan sige nej!

1. Du vil blive en del af et team, som ved alt om Google Ads, og hvor du kan udvikle dig helt vildt

2. Du vil få en grundig onboarding og oplæring med alle de kurser og uddannelser  du kan drømme om inden for Google Ads og performancebaseret marketing.

3. Du vil få 1:1 coaching hver måned og være med til team-workshop hver anden uge.

4. Du vil få valgfri hjemmearbejdsdage

5. Du vil få frokost (og aftensmad hvis vi en sjælden gang har en deadline eller et arrangement)

6. Du vil få mobiltelefon og nyt kvalitets IT-udstyr

7. Du vil få en konkurrencedygtig løn og bonus

Du vil referere til vores Head of Google Ads og Partner, Lars Christian Lund Larsen. Så, lad os fortælle en smule mere om jobbet.

De fede arbejdsopgaver du får her

·      Du skal udarbejde performancebaserede Google Ads og online marketing strategier

·      Du skal optimere og eksekvere på Google Ads kampagner

·      Du skal arbejde med Search

·      Du skal opsætte Display, herunder remarketing og dynamisk remarketing

·      Du skal opsætte og analysere på Google Shopping

·      Du skal eksekvere og optimere på YouTube Ads

·      Du skal have løbende kundekontakt og give dem tillidsfuld rådgivning

Og det der gør at du kan lykkedes ved os

1.     Du kan arbejde i Excel og behandle data

2.     Du kan afdække en kundes behov og situation og rådgive derefter

3.     Du er analytisk, lærende, forbedrende, ansvarlig og relaterende.

4.     Du kan skrive og tale dansk og engelsk på højt niveau

5.     Du kan møde op på kontoret på Rådhuspladsen i København på fast basis

6.     Du kan arbejde fuld tid

Måden vi spotter dit talent

For os er rekruttering særdeles vigtigt, da vores kultur og kompetencer er altafgørende for os.

Derfor har nogle forskellige steps for at både du og vi kan sikre, at vi er det rigtige match for hinanden på alle parametre.

Det første step er, at du sender os dit CV og vi kigger på om du lever op til vores få minimumskriterier (Punkt 4-6 ovenfor)

Næste step er en kort faglig case, så du kan få et indblik i hvilke typer opgaver du skal løse og vi får at se, om dit fundament er nok til at kunne starte ved os.

Tredje step er en TT38 styrkebaseret adfærdsprofil og en kognitiv test, så vi kan få et bedre indblik i dine styrker og tankemønstre. Da vi har det samme på alle teammedlemmer ved vi derfor hvad du vil tilføre teamet.

Sidste step er interview hvor du kan få endnu mere viden om rollen, teamet og kunderne og vi kan få mere at vide om dig som menneske, din motivation mm.

Så drømmer du om at hjælpe fede virksomheder med at vækste og tjene penge igennem Google Ads og virkelig nørde i data, opsætning mm., så send dit CV til os.

Mvh.

AdNudging

For more information or questions please contact us at adnudgingrekruttering@gmail.com

 

Our workplace

Working at AdNudging

”Hos AdNudging ser vi os selv som investorer. Vores kunder stoler på, at vi kan få positivt afkast af deres investering i os og markedsføring. Vores vigtigste mission er at leve op til den tillid, så vi kan få kunden til at opnå sit fulde potentiale.” – Andreas Randløv, CEO & Founder

Forestil dig en hverdag, hvor du kan skabe og se konkrete resultater – real time. Hvor du konstant kan sparre med andre passionerede Google Ads Specialister og hjælpe kunderne med at opnå deres drømme.

Hos AdNudging vil du få den hverdag.

Vi er placeret i hjertet af København og bedst på Google! Og så er vi en af de få danske Premiere Partnere hos Google.

Vi blev startet af Andreas for 6 år siden og i dag er vi et team af 5 herrer. Det seneste år har det for alvor taget fart og nu søger vi flere nye kollegaer, som kan komme ind og være med på rejsen; både vores rejse og din egen personlige udviklingsrejse.

Vi arbejder med virksomheder som Roccamore, Nord Investments, Barons, Maanesten, ARKK Copenhagen, About Vintage og mange flere. Og vi har vores egen teknologi vi arbejder i, som gør os ekstra effektive.

Kunderne køber os på abonnement, og da vi leverer et solidt produkt og en fantastisk service, behøver vi ikke lange bindingsperioder for at holde på vores kunder. Derimod vil vores team, i samarbejde med dig, skabe en fantastisk kunderejse og gøre en forskel.