Modified Broad Keyword

Hvad er et Modified Broad Keyword?

Når du har valgt nogle keywords og tilføjet dem til din Google Ads-konto, så kan du vælge om/hvordan Google skal udvide din liste. Som standardindstilling har du indstillingen Broad Match Keywords slået til. Denne indstilling giver dig mulighed for at blive fundet på relaterede ord – desværre kan der nemt blive tilføjet irrelvante ord til din liste. Med Modified Broad Keyword kan du specificere, hvilke relaterede ord, som du rent faktisk er interesseret i at blive vist på. Derved er der lavere risiko for, at du betaler for at blive fundet på irrelevante søgningerne. Når det kommer til keywords/søgeord, handler det altid om, at blive vist på netop de søgninger, hvor det er relevant. 

Uanset hvilke indstillinger du vælger, bør du altid være opmærksom på at tilføje ord til din negative søgeordsliste. Det er en samling af søgeord, som du aktivt vælger at dine annoncer ikke skal vises ved, når nogen søger på disse. Du bør finkæmme dine søgeord ofte for at se, om der er nogle ord der skal på negativ søgeordslisten.

Broad Match vs Modified Broad Keywords

Med Modified Broad Keywords lader du ikke bare Google vælge, men indsætter selv de søgeords-kombinationer, der er relevante. Det betyder, at der er lavere risiko for, at du begynder at bruge penge på irrelevante søgninger. Til gengæld kan du glemme at tilføje nogle ord, som er relevante, og som ellers ville være blevet fundet af broad match.

Vi anbefaler klart at bruge modified broad i stedet for broad match, fordi du har mere kontrol.

Eksempel

Lad os sige, at du er maler og har et godt tilbud. Dit søgeord, som du vil findes på, er “maler tilbud”. Dine Modified Broad Keywords er “+maler” “+tilbud”. Det betyder, at begge ord (eller ord, som er meget tæt på) skal optræde i søgningen før din annonce vises. Nu kan du findes på søgninger såsom:  “Tilbud på maler i helsingør” eller “3 maler tilbud 40 kvm”.

Havde du valgt Broad Match, kunne du risikere at betale for at blive fundet på “tilbud på maling”, selvom dette er irrelevant, når du ikke sælger maling.

Du kan læse mere om Modified Broad Keywords her.

Bliv endnu klogere på online marketing termer

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.

Tilmeld vores nyhedsbrev