Googles forudsigelser for 2020

Googles forudsigelser for 2020
– og hvad de betyder for dig

Vi besøgte Googles hovedsæde i Amsterdam og fik deres forudsigelser for 2020. Her præsenterer vi 3 af dem.

 Forudsigelser #1

Online overhaler TV. Når det kommer til at have det største reklameforbrug i kroner og øre, sker der et skift fra TV til online i 2020. Som Gary Vee siger; når der kommer reklamer i TV, hiver vi mobilen frem som det første. Det betyder, at dit fokus hovedsageligt bør ligge på online annoncering. Som bonus, kan du med online annoncering måle langt mere, end du kan via andre annonceringsformer.

Forudsigelse #2

Over 10 milliarder mobile enheder på nettet. Flere og flere er på nettet via mobile enheder, og det betyder, at din online tilstedeværelse skal være optimeret til brugere med både forskellige browsere – men også forskellige skærmstørrelser. Eksempelvis skal du tænke over, hvor knapperne placeres i forhold til, hvordan en telefon holdes i hånden – hør mere om dette i denne video, hvor vi har en ekspert i konverteringsoptimering med.

Forudsigelse #3

70% af alt online annoncering rettes mod mobile brugere. Med dette estimat, er det altså ikke nok, kun at tænke mobilbesøgende ind i dit webside-design. Dine annoncer, lead-gen formulare, landing pages og andre online kontaktflader skal ligeledes være mobilvenlige. Det er en udvikling, som vi ikke kommer udenom – og har du ikke allerede mobilvenlige kontakflader online, vil det betale sig at investere tid og penge på dette.

Opsamling

Du skal altså lægge særligt fokus på den online kontaktflade, du har med dine mobilenheds-brugere. Dette kan du gøre via. konverteringsoptimering. Se vores video, hvor vi har en ekspert på dette område med (link herunder)

Lær om konverteringsoptimering – klik her