Her er vores Google Ads tjekliste til Black Friday

Er din Google Ads klar til ekstra pres?

– Vi har udviklet en Google Ads tjekliste til Black Friday

Vores specialister har samlet de 29 vigtigst punkter at have styr på op til Black Friday og disse er nu frit tilgængelige i vores Google Ads tjekliste til Black Friday. Black Friday og Cyber Monday er lige om hjørnet og begge dage byder på en unik mulighed for at skabe ekstra omsætning som webshopejer. Disse amerikanske koncepter har nemlig fået et godt tag i Danmark efterhånden og for mange webshopejere er Black Friday den vigtigste dag på året omsætningsmæssigt.

Men du går glip af chancen, hvis din virksomhed ikke har tilstrækkelig synlighed online. Rigtig mange salg starter på Google og derfor er det vigtigt, at din Google Ads-konto er toptunet til netop disse dage.

Få at hjælpe så mange som muligt, har vi udviklet en komplet liste med alle de punkter, som vi anbefaler at der er styr på inden Black Friday. Listen spænder bredt: den indeholder hele 29 tjekpunkter og giver dig derfor en mulighed for at skabe et godt overblik over, om din forretning er klar til dagen – og vigtigst: hvad der skal gøres, hvis ikke den er det.

Vi kommer ind på følgende emner i tjeklisten:

  • Klargør dine Keywords
  • Optimér dine Search Annoncer
  • Display- og Remarketing Annoncer
  • Er dit Shopping feed klart?
  • Bud & Budget – brug dine penge rigtigt
  • Trafikken kommer ind – men er din webshop klar?
  • Systemerne er klar nu. Men er du klar?
  • Bonustip og oversigt

 

Download tjeklisten gratis her

 

Er du klar til at se på din konto mere dybdegående?

En god Google Ads-konto gør ikke kun forskel på Black Friday. Vi anbefaler altid, at man holder en god konto-hygiejne; altså sørger for, at alt opdateres og vedligeholdes i takt med eksterne eller interne ændringer. Ændringer såsom at der kommer nye søgetrends blandt brugerne eller at Googles automatiserede processor sniger irrelevante søgeord ind på din liste. Rigtig mange virksomheder begår små fejl, som leder til store, økonomiske tab eller tabt fortjeneste. Det fik os til at skrive og udgive en e-bog i slutningen af 2019. Fokus er de 4 mest almindelige – og afgørende – fejl på Google Ads-konto. Her definerer vi bl.a. god konto-hygiejne og vi har som bonus vedhæftet den tjekliste, som vi bruger i vores daglige arbejde til alle vores kunder. Bogen giver vi som gratis velkomstgave, når man signer sig op til vores nyhedsbrev. Du kan signe dig op nederst på denne side.