Vi har lanceret en Google Ads e-bog

Vi fandt et behov

Man kunne være fristet til at spørge hvorfor at et Google Ads bureau begynder at skrive bøger og hvad meningen er med en Google Ads e-bog.

Jo, ser I. Selv en lille slinger i Google Ads-valsen sender hurtigt din potentielle kunde videre til din konkurrent. Som specialister i Google Ads har vi gennemgået og optimeret et utal af kundekonti og kontinuerligt vundet kampen om brugernes opmærksomhed på Google. Faktisk, støder vi sjældent, nærmest aldrig, på en Google Ads-konto, som ikke kan spare mange annoncekroner eller øge deres indtjening i høj grad. Med vores professionelle indblik i denne branche kan vi afsløre, at Google Ads-niveauet i Danmark kan løftes mærkbart.

– og det er en god nyhed for dig. Det betyder nemlig, at du ikke behøver at være Google Ads-atlet for at klare dig bedre end mange andre.

Endnu en god nyhed for dig er, at vi igen og igen ser de samme fejl. Fejl, som spilder virksomhedernes chance for fortjeneste. Fejl, som ofte kun er små korrektioner fra at give store, positive udsving.

Spildt fortjeneste for virksomhederne synes vi er super ærgerligt.

At så mange virksomheder begår de samme fejl giver os en unik mulighed for at kunne hjælpe jer derude via denne e-bog. – Helt uden at vi har set jeres konto igennem. Den mulighed har vi valgt at gribe, og vi afslører derfor de 4 vigtigste, og meget almindelige, fejltyper, som vi møder i vores hverdag som et 100 % specialiseret Google Ads-bureau.

Hvad kan du forvente?

I denne e-bog bliver du ikke kun introduceret til fejltyperne, men også til hvorfor, at du bør undgå dem. Derudover, guider vi dig til at styre uden om dem. Derfor giver denne e-bog en helt unik mulighed for at styrke din Google Ads-indsats. Vi kan næsten garantere dig for, at du vil få langt større glæde af Google Ads, når du har fulgt vores råd.

I bogen får du bl.a.:

  • En komplet guide til at opnå det bedste fundament for din forretning: en solid og værdiskabende målsætning.
  • En unik mulighed for at få omvendt din budgettankegang, så den ikke begrænser din forretning.
  • Viden om, hvordan man opnår laserskarpt fokus på relevans – den vigtigste faktor i arbejdet med Google Ads.
  • Værktøjerne til at skabe og opretholde god kontohygiejne, som er en forudsætning for en god Google Ads indsats.

Bogen kan downlaodes herunder.