Udtalelser fra Hjertet

Hør hvad vores klienter siger om deres samarbejde med AdNudging.

“Vi har opnået billigere downloads og haft mulighed for at skalere vores budget, hvilket har været afgørende for at nå vores ambitiøse mål. AdNudging har leveret imponerende resultater på både Google Ads og Apple Search Ads.”

Lau Mikkelsen

Marketing Manager, Viggo

“Jeg værdsætter dybden i de månedlige opfølgninger. Med AdNudging får vi en professionel, engageret og proaktiv partner, og der er ingen tvivl om, at vores performance er blevet løftet. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.”

Maja M. Clausen

Ejer, Kastrup Gulve

“Efter vores samarbejde med AdNudging, står det klart, at de har været nøglen til ikke bare at nå, men at sprænge vores leadmål. På bare tre måneder har vi set en femdobling i leads – og det i vores lavsæson. Det er imponerende. AdNudging har haft en hands-on tilgang og forstået vores behov fra dag et. Deres evne til at navigere i vores branche og levere målrettede løsninger har gjort en markant forskel.”

Rasmus Nørgaard

CMO. Titan Containers

“Vi fik 16 gange pengene igen på vores mérinvestering til AdNudging sammenlignet med tidligere bureau. Vores mérindtjening kom primært fra nye kunder, der ikke kendte os i forvejen.”

Sara Engberg

Direktør, Nyfortuna

“Efter at have indledt et samarbejde med AdNudging, har vi oplevet en markant forbedring af vores Google Ads-annoncering. De er fagligt dygtige og kommunikerer effektivt og transparent. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vil varmt anbefale AdNudging til andre virksomheder, der ønsker at forbedre deres Google Ads-annoncering.”

Lucas Alexander Møller

Ejer, Nordic Online Group ApS

“AdNudging.com har hjulpet os med at bygge et solidt fundament for al vores online marketing. vi har fået indsigt i hvordan vores forskellige marketing kanaler performer og det har løftet vores markedsføring til et nyt niveau.”

Ida Nielsen

Executive Producer, Verdensballetten

“Kan du pause vores Google-annoncering for nu? Vi drukner i ordrer.”

Monica Trabjerg Balle

Ecom. Manager, H. Skjalm P.

“Vores opstart af samarbejdet med AdNudging har været helt gennemført. De har gennem hele opstarten været gode til at guide os og sætte os grundigt ind i strategien, som skal hjælpe os med at forløse vores fulde potentiale på Google. Dette kommer bl.a. tydeligt til udtryk under vores opstartsmøder. Her bliver hele strategien præsenteret samt argumenter for, hvorfor denne plan kan hjælpe os med at opnå vores ambitioner på Google. Vi føler os virkelig i trygge hænder hos AdNudging.”

Jesper Bie Schøllhammer

Sales Director, Ole Mathiesen

“AdNudging har altid hurtig respons. Der bliver tænkt ud af boksen og set på virksomheden som helhed. De er proaktive både ift. at komme med forslag og gribe vores idéer. Jeg synes klart samarbejdet har båret frugt, og jeg vil anbefale dem til andre, der vil øge deres Google Ads performance.”

Ronja Noel Mathiesen

Administrator, ViSSEVASSE

“AdNudging har eksekvereret hurtigt og lyttet til vores behov. De demonstrerer ekspertise inden for branchen, og har gennem hele forløbet holdt sig opdateret med markedstendenserne.”

Alexander Rosenbæk

Co-Founder & Marketing Director, DailyWatch

“AdNudging har vist sig som ekstremt kompetente og pålidelige samarbejdspartnere inden for Google Ads. Deres personlige rådgivning tilført en utrolig merværdi, som jeg kun kan beskrive som ‘best in class’. Deres dybdegående viden og strategiske tilgang har hjulpet os med at maksimere vores resultater og nå vores mål på en måde, vi ikke tidligere har oplevet. Det er med stor glæde, at vi kan anbefale AdNudging som en pålidelig og uvurderlig partner inden for Google Ads.”

Jørgen Koch

Direktør, Dokument24

“Selv med mange forskellige samarbejdspartnere, har vi altid følt, at vi kunne få mere ud af Google Ads. AdNudging har givet os ro i maven og et overblik over afkastet, som vi ikke før troede var muligt. Vi oplever at blive taget seriøst i samarbejdet, og vores projektleder er proaktiv og løsningsorienteret. Vi er meget tilfredse med vores løbende dialog med AdNudging, og ikke mindst det afkast samarbejdet skaber.”

Peter Boyd

CCO/Partner/Delejer, ITAGIL

På under et år, fordoblede AdNudging vores salg til samme pris pr. kunde. De er utroligt kompetente og dygtige, og de har skabt en enorm vækst for os.

Rasmus Lindegaard Kampmann

Direktør, Northern eCommerce

“AdNudging er først og fremmest super kompetente. De finder løsninger, er altid til at snakke med og lytter til både ris og ros. Deres engagement handler ikke kun om at gøre det professionelt godt, men en ægte lyst til at gøre det godt for de mennesker de arbejder med og dét er for os kernen i alt hvad vi gør i ARKK, at vi arbejder sammen med gode mennesker, og det er de absolut i AdNudging, gode mennesker. Kæmpe anbefaling herfra!”

Thomas Refdahl

Co-Founder & CEO, ARKK Copenhagen

“Vi oplevede at AdNudging var både grundige og proaktive. Vi sætter stor pris på at AdNudging både tager højde for på online omsætning og salg via vores fysiske kanaler, som vi også optimerer mod. All in all, vi oplevede en fuldendt produktlancering og efterfølgende kampagne i vores samarbejde med AdNudging.”

Monica Tranberg Balle

eCommerce Manager, Roccamore

“Vores samarbejde med AdNudging har inspireret os til at revidere vores forretningsmodel, gennem forløbet har vi ikke kun oplevet en væsenligt stigning i henvendelser, men også identificeret en ny og bedre vej til at udvide og styrke vores forretning.”

Kim Raufort

Ejer, Dansk Trægulv

“Med AdNudging ved roret har vi set markante forbedringer i vores digitale markedsføring. Deres Google Ads strategier har ikke bare sparet os penge, men også drevet reel vækst. Jeg er meget imponeret over deres evne til at forvandle udfordringer til muligheder.”

Irena Sibbern

Adm. Direktør, Brøndsholm

“Vi har virkelig nydt at arbejde sammen med AdNudging. De har løbende i samarbejdet identificeret trends på markedet for kosmetiske behandlinger, hvilket har hjulpet os med at udvide vores services og tilbyde nye behandlinger, der passer til efterspørgslen.”

Cathrine Würtz

Direktør, Pretty Please

“AdNudging.com har været med til at løfte vores Google Ads indsats til et højere niveau, og de har leveret en flot stigning i nye kunder på 31%.”

Patrick T. Rasmussen

CMO, Dinero

“AdNudgings ekspertise og strategier har ført til en betydelig forbedring i vores kampagners effektivitet og konverteringer. Deres kompetente specialister har stor forståelse for vores forretning. De har været meget proaktive og engagerede i vores samarbejde og hurtige til at reagere på skiftende behov og kampagner. Vi har fuld tillid til deres evne til at levere resultater, og vi kan varmt anbefale AdNudging til andre virksomheder.”

Christoffer Juel Johansen

E-Commerce Manager, Jane Kønig

“Super kompetente medarbejdere. (…) Hurtige svar og konkrete tiltag.”

Luca Lonardi

Sales Marketing Manager, Alulock

“I samarbejdet med AdNudging er vi blevet mødt med god forretningsforståelse, rådgivning og et enormt højt niveau af viden indenfor Google Ads og deslige. Vi arbejder i et felt, som ikke er bredt kendt, hvilket Adnudging har taget til sig og sat sig grundigt ind i. Dette resulterer i, at de kan levere gode resultater og samtidig indgå i en sparringsproces omkring optimeringsmuligheder. Jeg vil til enhver tid anbefale Adnudging til samarbejde omkring Google Ads.”

Allan H. Andersen

Head of Operations, Global FinReg

“Vi afviser ofte henvendelser fra andre bureauer, der vil hjælpe os med Google Ads. Vi er super tilfredse med vores mangeårige samarbejde med AdNudging. Vi kan altid få fat i dem, når vi har brug for hjælp og sparring. Deres resultater kunne næsten ikke være bedre.”

Susan Christiansen

Ejer, JustMore

“AdNudging endte med at 3x vores Google Ads konto og vores ROAS steg med 30%.”

Nikolaj Bomann Mertz

Head of Marketing, NORD.Investments

“Vores samarbejde med AdNudging har været en gamechanger for vores forretning. Vi har kæmpet med at gøre webshoppen rentabel, men takket være AdNudgings arbejde og indsigter i markedet, har vi øget salget mere end vi turde drømme om! Webshoppen har travlt som aldrig før!”

Franki Johansen

Ejer, Tøj Til Trolde

“AdNudging.com har på få måneder opskaleret vores Google Ads indsats, hvor de har fordoblet antallet af nye brugere til en lavere CPA.”

Karim Ben M'Barek

Adm. Direktør, WASHA

Gør som over 750 andre virksomheder

Vi skal alle starte et sted – din rejse starter med en uforpligtende Google Ads-analyse!