Vi vækster og derfor åbner vi nu op for muligheden for, at du blive en del af Team AdNudging

”Hos AdNudging ser vi os selv som investorer. Vores kunder stoler på, at vi kan få positivt afkast af deres investering i os og markedsføring. Vores vigtigste mission er at leve op til den tillid, så vi kan få kunden til at opnå sit fulde potentiale.” – Andreas Randløv, CEO & Founder

 

 

Hvordan er det, at være en del af team AdNudging?

Who? Vi består i dag af 9 mennesker. Vi er et ungt, empatisk og professionelt team, som støtter hinanden og værner om et godt og behageligt arbejdsmiljø. Vi har en flad struktur uden en masse bureaukrati – der er kort afstand mellem medarbejder til ledelse, og dit engagement og idéer bliver både hørt og set. På vores månedlige teambuilding-udflugt styrkes vores team spirit yderligere – og vi glæder os til at have dig med. Du kan se lidt BTS fra teamet her.

Vores guidelines i alt, hvad vi gør for AdNudging. Vores tilgang til vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier, mission og vision. Tag et kig her.

En adresse alle kender… Vi bor i de lækre lokaler i Woods Augusthus ved DR Byen. Woods Augusthus ligger lige ved metro-stationen, og der parkerings- og cykelkælder. Hos Woods Augusthus har de fokus på design og indretning, der skaber de bedste fysiske rammer, som har stor betydning for arbejdsglæden og produktiviteten.

Natteravn eller morgenfrisk? We got you.
Vi er alle forskellige og har forskellige hverdagsrutiner. Vi forstår. Med vores fleksible arbejdstider, møder du når det passer dig.

“Forestil dig en hverdag, hvor du kan skabe og se konkrete resultater – real time. Hvor du konstant kan sparre med andre passionerede Google Ads Specialister og hjælpe kunderne med at opnå deres drømme.”

– Hos AdNudging vil du få den hverdag.

Vi søger én Google Ads Specialist med Rockstar potentiale – så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi placeret ved DR Byen metrostop og bedst på Google! Og så er vi en af de få danske Premier Partnere hos Google.

Vi blev startet af Andreas for 8 år siden og i dag er vi et team på 11 folk. Det seneste år har det for alvor taget fart og nu søger vi en kollega, som kan komme ind og være med på rejsen; både vores rejse og din egen personlige udviklingsrejse.

Vi arbejder med virksomheder som MuteBox, BasicApparel, Maanesten, ARKK Copenhagen, Reepay og mange flere. Og vi har vores egen teknologi vi arbejder i, som gør os ekstra effektive.

Kunderne køber os på abonnement, og da vi leverer et solidt produkt og en fantastisk service, behøver vi ikke lange bindingsperioder for at holde på vores kunder. Derimod vil vores team i samarbejde med dig skabe en fantastisk kunderejse.

Se stillingen her

Vores arbejdsplads

AdNudging_take_the_lead_the_art_of_ROAS

Google Ads Specialist

AdNudging – Copenhagen – Full-time

SE JOBOPSLAG