Fulgte du med i vores julekalender?

/ Cecilia Kimmie Nielsen / 01. jan 2020

En 100 % fokuseret Google Ads Julekalender

 

…Lyder det skørt? Måske. Men ikke desto mindre var det noget, som vi bare måtte prøve. Idéen om at levere konkrete, brugbare Google Ads-tips fra vores eksperter – samtidig med, at vi fandt den bedste julestemning frem og brugte humor i hvert afsnit, synes vi var spændende. Vi vil gerne vise os som mennesker og som team og ikke bare folk i skjorter. Blandt andet derfor kan man efter hvert eneste afsnit se fraklip fra optagelserne.

 

 

Vi kommer vidt omkring…

 

Faktisk vil vi gå så langt som at sige, at vi er sikre på, at alle vil kan lære af julekalenderen. Emnerne spænder bredt; vi guider dig igennem emner som målsætning, kontohygiejne og remarketing (for bare at nævne et par stykker). Vi afslører vores specikke arbejdsmetoder i forbindelse med konto-optimering og bryder op med de klassiske tankegange om budget og at man skal ligge nr. 1 på Google for at få succes.

Har du endnu ikke set den?

 

– Så hop ind og se den før dine konkurrenter. Du kan finde alle afsnit på vores Facebook-Playliste men faktisk har vi også lavet en YouTube-playliste, hvis du foretrækker 16-9-format.