close Om os Kontakt os Cases FÅ OPLAEG arrow_forward
English     Denmark

phone_in_talk
69 15 25 69

mail
info@adnudging.com

Cookie politik

Cookie- & privatlivspolitik

Denne side beskriver, hvordan der bliver brugt cookies på denne hjemmeside, og hvordan personlige oplysninger behandles. Når du besøger hjemmesiden, accepterer du disse retningslinjer.


En cookie er et digitalt “mærke”, der gemmes i din browser, og som gør det muligt for denne hjemmeside og leverandører af de tredjepartstjenester, der bruges på hjemmesiden, at genkende din computer på tværs af forskellige hjemmesider og forskellige tidspunkter. Man kan altid slette sine cookies igen.


Cookies anvendes i dag på stort set alle websites. Alle websites i EU, der benytter cookies, er forpligtet til at informere om deres brug af cookies i et dokument som dette.

Denne hjemmeside benytter en række tjenester fra tredjeparter, der benytter cookies:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Facebook
Disse tjenester udbydes af Google & Facebook og benyttes til at indsamle statistik over brugernes besøg på hjemmesider. Der benyttes cookies til at kunne genkende computeren ved gentagne besøg på hjemmesiden. Disse data bliver lagret på Googles og Facebooks servere.


Persondatapolitik

AdNudging.com behandler personoplysninger om brugere af vores hjemmeside, ansatte i AdNudging.com-koncernen (alle selskaber ejet af AdNudging.com) og vores kunder. Vi værner om personoplysningerne og følger den til enhver tid gældende lovgivning for at beskytte de personoplysninger, som vi behandler. Det er i alle tilfælde vores mål at opretholde et højt niveau for beskyttelse af personoplysninger. Ændringer i persondatapolitikken kan ses på vores hjemmeside (adnudging.com)


Databehandleraftale

Er du kunde hos og ønsker en databehandleraftale, kan du nemt indhente denne. Skriv blot til info@adnudging.com, og så sender vi vores databehandleraftale.


Sådan beskytter vi personoplysninger

AdNudging.com behandler personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Vi har derfor truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, så personoplysninger altid er beskyttet mod fx tab, manipulering og uautoriseret adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhed, så den stemmer overens med den teknologiske udvikling.


Hvilke personoplysninger behandler vi?

AdNudging.com behandler kun personoplysninger, når vi har behandlingshjemmel til det. Det får vi typisk ved, at den registrerede har afgivet et skriftligt samtykke til, at AdNudging.com behandler en række konkrete oplysninger om personen. Som online teknologivirksomhed benytter vi diverse online værktøjer til at forbedre oplevelsen hos os og for vores kunder. AdNudging.com opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt og kun for at opfylde de formål, som behandlingen kræver. Vi har klare regler, der sikrer, at oplysninger ikke bliver opbevaret længere end nødvendigt. I tilfælde af, at vi modtager, eller får adgang til, følsomme personoplysninger, så sørger vi for løbende at slette disse oplysninger, når behovet for at opbevare, eller have adgang til, disse frafalder.


Hvornår videregiver vi personoplysninger?

AdNudging.com videregiver aldrig personoplysninger til eksterne (dvs. til tredjepart) uden at den registrerede har givet samtykke hertil, medmindre der er lovmæssigt belæg for det, eller vi bliver pålagt det af en domstol. For at sikre os yderligere mod videregivelse af personoplysninger er alle medarbejdere i AdNudging.com omfattet af tavshedspligt. Det vil sige, at vi ikke uberettiget videregiver eller udnytter fortrolige oplysninger, der kommer til vores kendskab igennem vores arbejde.


Sikring af tredjeparts behandling

AdNudging.com kan benytte databehandlere uden for AdNudging.com-koncernen. Eksterne databehandlere behandler kun personoplysninger på vegne af AdNudging.com til de specifikke formål, som oplysningerne oprindeligt er indsamlet til, og kun efter instruks fra AdNudging.com. Vi har en række minimumsikkerhedskrav til beskyttelse af personoplysninger, som AdNudging.com databehandlere altid skal opfylde. Som udgangspunkt overfører AdNudging.com ikke personoplysninger til lande uden for EU og EØS, men hvis det er nødvendigt for os med henblik på at opfylde en retligt eller en kontraktretlig forpligtelse over for en kunde, kan det finde sted. I sådanne tilfælde indgår AdNudging.com aftaler om databehandling med disse underleverandører i overensstemmelse med EU/EØS-reglerne for at sikre et højt beskyttelsesniveau. Aftalerne sørger for, at underleverandørernes behandling af personoplysninger sker i henhold til de gældende EU/EØS-regler om databeskyttelse. Vilkårene og betingelserne i aftalerne opfylder altid Europa-Kommissionen og den gældende databeskyttelseslovgivnings krav.


Indsigtsretten og retten til at blive glemt

Du har ret til at få indsigt i, ændret og slettet de personoplysninger, som vi har registeret og behandler om dig. Ønsker du det, beder vi dig skrive til info@adnudging.com. Du kan forvente at høre fra os senest en måned efter din forespørgsel er modtaget. Som svar på din henvendelse, vil vi informere dig om, hvilke oplysninger vi kan slette med det samme, og hvilke oplysninger vi er forpligtet til at gemme efter lovgivningen.


Sådan klager du

Ønsker du at klage over den måde, vi behandler oplysninger om dig på, skal du skrive til den klageansvarlige i AdNudging.com, Andreas Randløv – andreas@adnudging.com. Hvis din henvendelse ikke imødekommes, kan du skrive til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, DK-1300 København K.