Vollo

Præcise & Programmatiske AdWords-kampagner

Vollo opsøgte AdNudging for at skalere deres Google Ads-indsats. Som en nystartet virksomhed, havde Vollo begrænsede finansielle ressourcer at bruge på markedsføring og vi skulle derfor skabe en opsætning, som kunne levere afkast fra dag ét

Start-up on a shoestring

 

Vollo er et start-up, der specialiserer sig i at samle all busudbydere på den samme platform, hvor det er muligt at købe og planlægge sin busrejse.

 

Som en nystartet virksomhed, havde Vollo begrænsede finansielle ressourcer at bruge på markedsføring. Vollos mål var break even på deres Google Ads-investering. Ligesom alle andre start-ups, var vækst essentielt. Vi vidste, at vi skulle lave en meget relevant konto med relevante søgeord og annoncer for at få succes med Google Ads.

 

 

Teknikken spiller

 

Vollos tekniske setup, var meget professionelt og effektivt, hvilket gjorde vores arbejde en del nemmere. I samarbejde med Vollos tekniske hold, generede vi en liste af alle busruter, som Vollo tilbød. Resultatet var et struktureret datasæt, med over 15.000 unikke ruter sammenlagt med pris for hver specifikke rute.

Resultater

 

Et struktureret datasæt muliggjorde automatisering af en stor del arbejdet med at bygge Google Ads-kampagner. Disse kampagner var derudover super relevante, da de ledte ind til den specifikke rute man søgte efter.

Excel er det primære tool, som AdsWords-bureauer bruger til at skabe store AdWords-konti – men det kan blive langsomt med meget data. Vi skrev derfor vores eget program, der optimerede processen med at generere kampagner. Efter vores skabelon var sat op, genererede vi på få minutter over 90.000 annoncegrupper med yderst specifikke og relevante søgeord, annoncer og landingssider, der passede sammen.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

  • Udfyld formularen og lad os tage en snak.
    Jeg glæder mig til at høre fra dig!

    Andreas Randløv

    Google Ads Specialist, CEO & Partner


Læs én af vores andre cases

Rekordstort Billetsalg

På tre måneder øgede AdNudging Verdensballettens billetsalg med 30 %.

Læs mere