close Om os Kontakt os Cases FÅ OPLAEG arrow_forward
English     Denmark

phone_in_talk
69 15 25 69

mail
info@adnudging.com

Præcise & Programmatiske AdWords-kampagner

Vollo er et start-up, der specialiserer sig i at samle all busudbydere på den samme platform, hvor det er muligt at købe og planlægge sin busrejse.


Som en nystartede virksomhed, havde Vollo begrænsede finansielle ressourcer til at bruge på markedsføring. Vollos mål var break even på deres AdWords investering. Ligesom alle andre start-ups, var vækst essentiel. Vi vidste, at vi skulle lave en meget relevant konto med relevante søgeord og annoncer for at få succes på AdWords.


Vollos tekniske setup, var meget professionelt og effektivt, hvilket gjorde vores arbejde en del nemmere. I samarbejde med Vollos tekniske hold, generede vi en liste af alle busruter, som Vollo tilbød. Resultatet var et struktureret datasæt, med over 15.000 unikke ruter sammenlagt med pris for hver specifikke rute.


Med et struktureret datasæt gjorde det muligt at automatisere en stor del af at bygge AdWords-kampagnerne. Disse kampagner ville derudover være super relevante, da de ledte ind til den specifikke rute man søgte efter. Excel er det primære tool AdWords-bureauer bruger til at skabe store AdWords-konti, men det kan blive langsomt med meget data. Vi skrev derfor vores eget program, der skulle optimere processen med at generere kampagner. Efter vores skabelon, var sagt op, generede vi på få minutter over 90.000 annoncegrupper med yderst specifikke og relevante søgeord, annoncer og landingssider, der passede sammen.