Viggo Case

Grøn Kørselsapp Femdobler Installationer

Hvordan en struktureret Google Ads-strategi og optimeret kampagneopsætning hjalp Viggo med at øge app-installationer med 450%, og effektivt skalere deres miljøvenlige kørselsapp.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

Viggo HQ ApS

Branche

App (kørsel i nul-emissionsbiler)

Etableringsår

2019

Viggo's resultater efter samarbejdet

App-installeringer
+ 0 %
CPI
- 0 %
Omkostninger til annoncering
+ 0 %

Viggo er en revolutionerende kørselsapp, der bekæmper klimaforandringerne med nul-emissionsbiler og ny teknologi.

Men før de mødte os, var deres Google Ads-opsætning og performance et mindre kaos. De havde brug for en marketingpartner, der kunne hjælpe dem med at få deres miljøvenlige transportløsning ud til endnu flere uden øget CPI (cost per install).

Alt dette skulle sikre, at de var klar til at skalere deres virksomhed og sikre en investering.

Løsningen​

Vi startede med at kortlægge hele Viggo’s GA4-setup, så vi kunne finde de vigtigste KPI’er og events, som skabte mest værdi for virksomheden. På den måde kunne vi optimere kampagnerne bedst muligt og rette dem mod både tidligere og nye brugere.

Tidligere havde Viggo en masse forskellige budskaber og søgetermer, som var fornuftige, men rodet sammen i forskellige kampagner. Derfor var det vigtigt at opdele og strukturere annoncerne, så vi kunne se, hvad der skabte den gode performance, og hvilke søgeord, der tog en for stor del af budgettet.

Vi skabte struktur over de forskellige budskaber og målretninger, så vi kunne bruge dataen til at se, hvilke budskaber der virkede, og hvor der skulle optimeres.

Med den nye struktur kunne vi skabe et overblik og sammenligne de forskellige kanalers performance for at se, hvordan budgettet skulle fordeles på tværs af alle de forskellige konti. Vi havde en konstruktiv kommunikation i forhold til at tilpasse Google Ads og Apple Search Ads til at følge deres samlede målsætninger.

“Vi har opnået billigere downloads og haft mulighed for at skalere vores budget, hvilket har været afgørende for at nå vores ambitiøse mål. AdNudging har leveret imponerende resultater på både Google Ads og Apple Search Ads.”

Lau Mikkelsen

Marketing Manager, Viggo

Resultater & Fremtiden

Resultaterne af samarbejdet med Viggo inkluderede 450% flere app-installationer med en 9,39% billigere CPI.

I fremtiden planlægger Viggo at skalere deres marketing-setup med fokus på at erobre verden med deres grønne og bæredygtige kørselsservice og udvide til nye markeder, både i Danmark og i udlandet.

De første skridt er taget for at lave et skalerbart marketing-setup med mange muligheder for at optimere enhver del af kunderejsen. Med store forventninger og planer hos Viggo bliver det en spændende rejse, som vi løbende kan være med til at skalere.

Viggo's resultater efter samarbejdet

App-installeringer
+ 0 %
CPI
- 0 %
Omkostninger til annoncering
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.