close Om os Kontakt os Cases FÅ OPLAEG arrow_forward
English     Denmark

phone_in_talk
69 15 25 69

mail
info@adnudging.com

Rekordstort Billetsalg i 2017

Ny indsigt og et stærkt teknisk afsæt sikrer Verdensballetten kampagner med afkast

Verdensballetten opsøgte AdNudging for at styrke den digitale markedsføring gennem kanaler som Facebook, Instagram samt nye tiltag som Adwords og Google Analytics. Dertil efterspurgte vi en større forståelse for værktøjernes muligheder samt assistancen til korrekt opsætning af disse. Afslutningsvis ønskede vi også at kunne forme kanalerne efter Verdensballettens forretning og aflæse data på egen hånd.

Som en mindre kulturorganisation, der formidler ballet og opera på udendørs destinationer, har Verdensballettens administration ikke midlerne til en full time Digital Specialist. Løsningen om AdNudging som en ekstern samarbejdspartner på et tidsafgrænset projekt var derfor oplagt og heldigvis med et positivt udslag på bundlinjen.

Ny kundeindsigt gennem fælles sprog

Samarbejdet har betydet for Verdensballetten, at tekniske værktøjer som fx Google Analytics nu er fuldt ud tilknyttet vores hjemmeside. Det giver os en dybere indsigt i vores kunder, hvad de køber, på hvilke tidspunkter og i sammenhæng med hvilke kampagner. Vigtigst er, at vi på egen hånd kan forstå og analysere på tallene. AdNudging har forestået al opkobling af kanalerne.

Ærlig og hurtig kundekontakt

Lars Larsen fra Adnudging har gennem hele projektet udvist stor tålmodighed i forhold til at forklare tekniske begreber – nogle gange flere, dertil svarer han ærligt og altid hurtigt på ens henvendelser. I takt med projektet udviklede sig, og forståelsen for kanalerne blev større, ændrede vores behov for digital markedsføring sig også. Vi følte os efter kort tid sikre i at skifte retning fra AdWords- til en øget Facebook-annoncering med Lars på sidelinjen som specialisten.

Teknisk afsæt øger kreativiteten

AdNudging hjalp os også med den tekniske opsætning af Facebook-kampagner, indsætte tracking målrettet Google Analytics samt de igangværende AdWords-kampagner. Trygheden i at have en sikker opsætning har for Verdensballetten betydet, at der var yderligere plads til at tænke kreativt i arbejdet med vores digitale kampagner, da vi ikke skulle koncentrere os om det teknikske set-up.

Resultater

På ganske få måneder fik Verdensballetten 32 konverteringer via én kampagne, som måske ikke lyder af meget, men i billetsalg har vi kunne omregne dette til næsten 40.000 kr. Dertil er vi blevet opmærksomme på, hvor lang kunderejsen kan være for nogle af vores kunder, og hvor mange kanaler de rent faktisk bevæger sig på, inden de foretager købet. Et køb, som AdNudging afslørede for os, alene afhang af de remarketing-annoncer, der i sidste ende havde den største konverteringsrate med 67 salg og en værdi af 86.000 kr.


Verdensballetten glæder sig over, at en fokuseret digital indsats med en engageret samarbejdspartner har medvirket til et rekordstort billetsalg i 2017 – vi glæder os til at bruge værktøjerne mod næste sæson.