Verdensballetten

Rekordstort Billetsalg

Verdensballetten opsøgte AdNudging for at styrke den digitale markedsføring gennem kanaler som Facebook, Instagram samt nye tiltag som Adwords og Google Analytics. Afslutningsvis ønskede vi også at kunne forme kanalerne efter Verdensballettens forretning og aflæse data på egen hånd.

 

Ny kundeindsigt gennem fælles sprog

»Samarbejdet har betydet for Verdensballetten, at tekniske værktøjer som fx Google Analytics nu er fuldt ud tilknyttet vores hjemmeside. Det giver os en dybere indsigt i vores kunder, hvad de køber, på hvilke tidspunkter og i sammenhæng med hvilke kampagner. Vigtigst er, at vi på egen hånd kan forstå og analysere på tallene. AdNudging har forestået al opkobling af kanalerne.

 

Ærlig og hurtig kundekontakt

Lars Larsen fra Adnudging har gennem hele projektet udvist stor tålmodighed i forhold til at forklare tekniske begreber – nogle gange flere, dertil svarer han ærligt og altid hurtigt på ens henvendelser. I takt med projektet udviklede sig, og forståelsen for kanalerne blev større, ændrede vores behov for digital markedsføring sig også. Vi følte os efter kort tid sikre i at skifte retning fra AdWords- til en øget Facebook-annoncering med Lars på sidelinjen som specialisten.

 

Sådan gik det

På ganske få måneder fik Verdensballetten 32 konverteringer via én kampagne, som måske ikke lyder af meget, men i billetsalg har vi kunne omregne dette til næsten 40.000 kr. Dertil er vi blevet opmærksomme på, hvor lang kunderejsen kan være for nogle af vores kunder, og hvor mange kanaler de rent faktisk bevæger sig på, inden de foretager købet. Et køb, som AdNudging afslørede for os, alene afhang af de remarketing-annoncer, der i sidste ende havde den største konverteringsrate med 67 salg og en værdi af 86.000 kr.

„ AdNudging har hjulpet os med at bygge et solidt fundament for al vores online marketing. Vi har fået indsigt i hvordan vores forskellige marketings-kanaler performer, og det har løftet vores markedsføring til et nyt niveau. “

Ida Nielsen / Executive Producer, Verdensballetten

Skal vi tage en uforpligtende snak?

 • Udfyld formularen og lad os tage en snak.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Andreas Randløv

  Google Ads Specialist, CEO & Founder


  Læs én af vores andre cases

  Når en kombineret webshop- og leadgen-strategi skaber guldregn

  Læs, hvordan vi skabte 71 % mere i omsætning, samtidig med at vi forøgede indtjeningen med 422 % for Nyfortunas Google Ads. Alt sammen med et lavere annonceringsforbrug.

  Læs mere