Tøj til Trolde Case

Google Tidobler Omsætningen for Traditionsrig Børnetøjsforretning

Hvordan datadreven strategi hjalp Tøj Til Trolde med at opnå en 1.009% stigning i omsætning, 1.129% flere salg, og en 425% højere ROAS.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

Tøj til Trolde

Branche

Webshop (Børnetøjsbutik)

Etableringsår

1964

Resultater (i forhold til forrige år)

Omsætning
+ 0 %
Salg
+ 0 %
ROAS
+ 0 %
CPA
- 0 %
Annonceringsforbrug
+ 0 %
Konverteringsrate fra Google Ads-Trafik
+ 0 %

Tøj Til Trolde, en familieejet børnetøjsbutik i hjertet af Frederiksberg og etableret for 60 år siden, har altid haft en loyal kundebase, og et godt udvalg af forskellige kendte trendy børne brands.

Med en naturlig ambition om at udvide deres rækkevidde ud over Københavns kundesegment, så de potentialet i deres webshop, som de følte havde et uforløst potentiale.

Trods forsøg og samarbejder med diverse bureauer, som ikke levede op til løfterne, var webshoppen fortsat uudnyttet og ikke rentabel.

Så da de kontaktede os tilbage i September 2023, havde de næsten opgivet at få gang i deres webshop, da de ikke længere troede på, at der var nogle marketingsbureauer der rent faktisk ville kunne hjælpe dem.

Løsningen​

På vores indledende møde med Tøj Til Trolde fik vi lavet en grundig forventningsafstemning, som dannede grundlaget for vores succesfulde samarbejde. Vi sørgede for at sætte os grundigt ind i lige netop deres forretning, deres brands og deres ambitioner.

Vigtigst af alt lavede vi en detaljeret indtjeningsberegning for at sikre rentabel skalering, ikke kun vækst. Dette gjorde at vi kunne lave en skræddersyet strategi, som understøttede deres målsætning, og samtidig kunne bygge en kontostruktur, som ville hjælpe os med at opnå målsætningen.

Noget af det første vi gjorde var bl.a. at lave en granulær kontostruktur, som gjorde det muligt at lave en datadrevet skalering af Google Ads-kontoen. Vi opdagede hurtigt, at bestemte søgeord performede bedre end andre, og vi valgt at bruge dem som fundament for at bygge videre på kontoen.

Derfra testede vi forskellige kampagnetyper og søgeordsegmenter for at udvide kontoen og afsøge nye måder at vækste kontoen.

Vores analyser af markedet, afslørede hvorfor nogle brands fungerede bedre end andre. På den måde kunne vi rådgive Tøj Til Trolde omkring deres forretning, da vi gav dem en dybere indsigt i, hvilke af deres brands de var mest konkurrencedygtige på.

“Vores samarbejde med AdNudging har været en gamechanger for vores forretning. Vi har kæmpet med at gøre webshoppen rentabel, men takket være AdNudgings arbejde og indsigter i markedet, har vi øget salget mere end vi turde drømme om! Webshoppen har travlt som aldrig før! “

Franki Johansen

Ejer af Tøj til Trolde

Resultater & Fremtiden

Samarbejdet mellem AdNudging og Tøj Til Trolde resulterede i markante forbedringer for Tøj Til Trolde’s webshop. Med vores datadrevne strategi opnåede vi en 1.009% stigning i omsætning og fik 1.129% flere salg sammenlignet med samme periode sidste år. Annonceringen oplevede en utrolig effektivt, da vi kunne berette om en 425% højere ROASPrisen pr. salg faldt med 83% og webshoppen oplevede en 766% højere konverteringsrate via trafikken fra Google Ads.

Vores samarbejde med Tøj Til Trolde blev styrket gennem gensidig forståelse og udfordring. Dette skabte et miljø, hvor begge parter kunne udnytte deres ekspertise til fulde, hvilket bidrog til at udfordre deres nuværende situtation og skabe nytænkning i vores fælles bestræbelser på succes for webshoppen.

Endelig står Tøj Til Trolde nu med en vækstende webshop og Google Ads-konto.

Resultater (i forhold til forrige år)

Omsætning
+ 0 %
Salg
+ 0 %
ROAS
+ 0 %
CPA
- 0 %
Annonceringsforbrug
+ 0 %
Konverteringsrate fra Google Ads-Trafik
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.