Global Containervirksomhed fik over 700% flere leads på blot 3 Måneder

TITAN Containers

TITAN Containers

TITAN Containers er en førende global leverandør af opbevarings- og skibscontainere. Virksomheden, som sælger og udlejer containere – herunder deres specialdesignede kølecontainere – er strategisk placeret tæt på både privat- og erhvervskunder.

Som det første skridt i deres skaleringstrategi ønskede TITAN at lancere et nyt website i Storbritannien, som senere skulle udvides til resten af deres globale forretning. Trods intern håndtering af deres Google Ads-konto og et samarbejde med Google Growth Team, blev det udfordrende for dem at opretholde effektiviteten på grund af en voksende arbejdsbyrde og begrænsede ressourcer.

Med et årligt marketingbudget i millionklassen og et ønske om flere leads, henvendte TITAN sig til AdNudging i november 2023. Sammen satte vi et ambitøst mål om at tredoble antallet af nye leads i løbet af en prøveperiode på tre måneder. 

Løsningen

Vi tog udfordringen op og implementerede en strategi, der inkluderede en helt ny kontostruktur for Google Ads, avanceret opkaldssporing, og et nyt trackingsetup. 

Opkaldssporing var især vigtig, da det hurtigt blev klart, at leads genereret via telefonopkald ofte var af højere kvalitet.

Med et pålideligt trackingsetup på plads, var næste skridt at skalere budgettet. Vores viden om, at vores setup fungerede og at målsætningen var klar, gav os nok ro i maven til at øge budgettet og dermed også antallet af leads.

Projektet omfattede også et nøje udvalgt team af specialister, herunder tekstforfattere, webudviklere og SEO-eksperter.

Dette tværfaglige team samarbejdede om at sikre, at alle elementer – fra CRO og UX til indhold og tracking – fungerede i harmoni. 

“Teamwork makes the dream work,” som det viste sig i projektet, med Rasmus, TITAN’s CMO, i en central rolle for at koordinere indsatsen og vælge de rette samarbejdspartnere fra starten.

+ 0 %
Leads
- 0 %
CPL

Resultater & fremtiden

I løbet af de første måneder af sammarbejdet har vi ikke kun formået at tredoble – vi har faktisk ottedoblet antallet af leads i forhold til samme periode sidste år. Endnu bedre, vi har skåret omkostningerne pr. lead ned med 25%.

Resultatet var særligt bemærkelsesværdig, da den fandt sted i TITAN’s traditionelle lavsæson, hvilket effektivt slog alle tidligere højsæsonrekorder. Det har også givet TITAN Containers værdifuld indsigt i deres kapacitet og potentiale. Disse resultater understreger kraften i et velkoordineret samarbejde og en strategisk tilgang til digital vækst.

Med disse resultater i baggagen er TITAN Containers og AdNudging allerede i gang med at udvide den succesfulde model til yderligere markeder, herunder Australien, Tyskland og USA. Samarbejdet, som begyndte med fokus på ét marked, er nu udvidet til næsten halvdelen af TITAN’s top ti markeder.

Er du klar til at udnytte dit fulde potentiale inden for online markedsføring?