Roccamore Case

Google Ads Boostede Salget af Roccamores Nye Sneakerkollektion

Hvordan en skræddersyet Google Ads-strategi og dybdegående analyse af butiksbesøg hjalp Roccamore med at øge salget med 30% fra deres sneakerkampagne.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

Roccamore ApS

Branche

Mode (fodtøj)

Etableringsår

2013

Resultater efter samarbejde

Kampagnesalg
+ 0 %
Omsætning sporet fra butiksbesøg
+ 0 %

Roccamore, det ankendte skobrand og Københavns hurtigst voksende Gazelle-virksomhed i 2022, stod over for en vigtig udfordring i deres markedsføringsstrategi.

Skabt af den danske designer Frederikke Antonie Schmidt med en vision om at styrke kvinder, ønskede Roccamore en mere målrettet og effektiv brug af Google Ads for bedre at fremme deres løbende kollektionslanceringer.

En dybere indsigt og en forbedret tilgang til Google Ads var afgørende for at understøtte brandets kernebudskab og fortsatte vækst.

Løsningen​

Vores første skridt var en dybdegående analyse af Roccamores eksisterende Google Ads-kampagner. Vi identificerede nøgleområder, hvor performance kunne forbedres, og foreslog en strategi for at udforske disse muligheder til fulde. I September 2023 lancerede Roccamore deres første sneakerkollektion, og med en specialdesignet Google Ads-strategi, skræddersyet til deres sneakerkampagne, var vi med dem hvert skridt på vejen.

Workshoppen – Fra Ord til Handling
Vores engagement strakte sig ud over traditionel annoncering. Vi organiserede en workshop med Roccamore-teamet for at skærpe deres annoncetekster, klargøre budskaber og finpudse deres unikke salgspunkter. Dette var afgørende for at sikre en sammenhængende og effektiv kommunikation på tværs af Google, Meta og fysiske reklamer.

Butiksbesøg – Mere End Bare Tal
En væsentlig del af vores indsats omfattede analyse af den faktiske værdi af hvert butiksbesøg, hvilket blev afgørende for at målrette og optimere annonceringen yderligere. Ved at kombinere butikssalgsdata og dybdegående research kunne vi skabe en effektiv formel til at vurdere butiksbesøgs værdi.

Med denne viden i hånden kunne vi trygt skrue op for annonceringen, da vi nu havde en præcis forståelse for, hvor meget hvert butiksbesøg virkelig var værd. Samtidig var det endnu et punkt, hvor vi kunne spare med Roccamore omkring deres performance, da vi kunne adskille butik- og onlinekøb.

Udregning af Butiksbesøgs Værdi

Værdien af et butiksbesøg kan udregnes ved følgende formel: gns. konverteringsrate x gns. ordreværdi

Den gennemsnitlige ordreværdi er beløbet kunder i gennemsnit bruger per køb fratrukket omkostninger for at fremstille og/eller anskaffe varen.

Eksempel:
Antag, at din butik sælger sko. Din gennemsnitlige ordre er 500 kr, og kostprisen per vare er 300 kr. Din lukkerate er 40%.

Gns. konverteringsrate: 40%
Gennemsnitsordre: 500 kr
Kostpris: 300 kr

Udregning: 40% x (500 kr – 300 kr)  = 80 kr

Værdien af et butiksbesøg: 80 kr.

Dette betyder, at hver gang en kunde besøger din butik, bidrager det i gennemsnit med 80 kr til din forretning.

“Vi oplevede at AdNudging var både grundige og proaktive, så vi fik mest muligt ud af både paid kanalerne og de andre marketingkanaler vi var på. Vi sætter stor pris på at AdNudging både tager højde for på online omsætning og salg via vores fysiske kanaler, som vi også optimerer mod. All in all, vi oplevede en fuldendt produktlancering og efterfølgende kampagne i vores samarbejde med AdNudging.“

Monica Trabjerg Balle

Marketing Manager, Roccamore

Resultater & Fremtiden

Vores samarbejde med Roccamore har båret frugt med imponerende nøgletal, som tydeligt viser succesen i vores tilgang. I september 2023 oplevede Roccamore en markant stigning på 30% i salget, udelukkende fra deres sneakerkampagne. Dette er enestående for en ny produktlinje og understreger effektiviteten af vores skræddersyede Google Ads strategi.

Endnu mere imponerende var den 8% stigning i omsætningen sporet fra butiksbesøg. Dette resultat er ikke kun et tal, det er en bekræftelse af den strategiske værdi, vores indsigt og optimering har bragt til Roccamores fysiske butikker. Gennem en nøje afstemt kombination af online og offline markedsføringstiltag har vi hjulpet Roccamore med at forstå og udnytte det fulde potentiale af deres butiksnetværk.

Hos AdNudging er det vores fornemmeste opgave at hjælpe virksomheder med at navigere i den digitale verden, især når de ønsker at udforske nye produktkategorier. Roccamore’s indtog i sneakermarkedet med os ved deres side er et glimrende eksempel på, hvordan vores skræddersyede tilgang kan gøre en forskel. Vi er stolte over at have givet Roccamore en positiv førstehåndsoplevelse med sneakersegmentet, og det var en fornøjelse at være en del af deres rejse og se, hvordan vores indsats bidrog til deres succes. Vi ser spændt på hvad fremtiden bringer for Roccamore, med deres innovative tilgang til damesko.

Resultater efter samarbejde

Kampagnesalg
+ 0 %
Omsætning sporet fra butiksbesøg
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.