Fokus på Bundlinjen lagde Grundlaget for Bæredygtig Skalering

PrimePet

Screenshot af PrimePets forside.

PrimePets Udfordring

PrimePet, en førende forhandler af kvalitetsfoder og tilbehør til kæledyr, stod over for et velkendt dilemma: Hvordan skalerer man virksomheden uden at gå på kompromis med bundlinjen? Med et solidt fundament i både en fysisk butik og online webshop, samt en innovativ abonnementsmodel, var PrimePet klar til næste skridt.

De ønskede en både sund og profitabel skalering. Tidligere erfaringer med andre markedsføringsbureauer havde givet dem en følelse af mangel på klarhed og målbarhed i deres markedsføringsindsats.

Derfor indgik vi et samarbejde med PrimePet i oktober 2023, med målsætningen om at skalere deres virksomhed og bundlinje gennem Google Ads.

Løsningen

Vores tilgang var at sikre en sund og profitabel skalering, og derfor dykkede vi ned i detaljerne og tog fat om både synlige og usynlige aspekter af deres forretningsstrategi. Når man skal forbedre indsatsen på Google Ads, kan det nogle gange være en god idé at starte med de omkringliggende elementer i ens Google Ads-setup. Ofte kan man finde steder at justere, som hurtigt kan optimere performance og forbedre resultaterne på Google Ads.

Vi begyndte med at holde et skarpt øje med PrimePets POAS (Profit on Ad Spend), en kritisk indikator for indtjeningen fra deres annonceudgifter. Det involverede ikke kun løbende justeringer af deres Google Ads strategi, men også en indtjeningsberegning og dybdegående rådgivning omkring deres generelle forretningsmodel og markedsføringskanaler.

Tidligt i vores samarbejde identificerede vi, at PrimePets hjemmeside simpelthen var for langsom – et alvorligt problem, da det ofte betyder lave konverteringsrater. Ved at samarbejde med vores netværk af tekniske partnere, lykkedes det os at turbocharge deres hjemmesidehastighed, hvilket resulterede i en forbedret konverteringesrate.

For at sikre, at PrimePet forblev konkurrencedygtige, iværksatte vi en detaljeret konkurrentanalyse. Dette gjorde det muligt for os at levere ugentlige opdateringer om, hvordan PrimePets produktpriser stod i forhold til markedet, hvilket gav dem en kant i priskrigen.

Mere Indtjening
0 %
Mere Omsætning
0 %
Højere PROAS
0 %

“Vi vidste, vi havde potentialet, men det var AdNudgings indsigt og tilpasning til vores behov, der virkelig satte skub i vores vækst. Det er utroligt, hvad det rette partnerskab kan gøre! “

JES JENSEN / EJER

Resultater & fremtiden

Gennem vores samarbejde har PrimePet ikke kun opnået imponerende vækst; det har også lagt grundlaget for en bæredygtig skalering. Efter blot tre måneder kunne vi allerede se de første resultater af vores indsats. Vi opnåede 142% mere i indtjening, 97% mere i omsætning, og en 25% højere POAS. Resultaterne taler for sig selv, men bag dem ligger et dedikeret samarbejde og en skræddersyet strategiudvikling.

Vores rejse med PrimePet er langtfra forbi. Vi planlægger at fortsætte med at teste og tilpasse vores strategier for at sikre, at PrimePet ikke blot opnår deres nuværende mål, men også sætter nye og mere ambitiøse mål. Med særligt fokus på avanceret tracking for deres abonnementsservice og yderligere optimering af deres budgivning, ser vi frem til at skabe endnu mere værdi for PrimePet.

Er du klar til at udnytte dit fulde potentiale inden for online markedsføring?