Tilbage efter 3 Måneder: Omnicarservice Genoptog Samarbejdet

Omnicarservice

Omnicarservice

Omnicarservice tilbyder en innovativ platform, der forenkler bilvedligeholdelse gennem et mobilt værkstedskoncept, der flytter grænserne for det traditionelle værkstedsbesøg. Kort sagt, så kommer mekanikeren og værkstedet til bilejeren.

I foråret 2022 indgik vi vores samarbejde med Omnicarservice. De kom fra et andet bureau, men ønskede bedre kommunikation, og at vi tog styringen for deres annoncering.

Samarbejdet fungerede egentlig godt, men i sommeren 2023 valgte Omnicarservice at stoppe samarbejdet. Ikke fordi vores performance var faldet, men fordi de ville se, om græsset var grønnere på den anden side med et andet bureau.

Selvom vi var triste, så varede det ikke længe, og tre måneder senere var Omnicarservice tilbage hos os. Deres nye bureau havde ikke givet de ønskede resultater, og vi fik derfor en chance til. Det sagde vi selvfølgelig ikke nej til.

Løsningen

Vi optimerede Omnicarservices trackingopsætning for at sikre præcis og pålidelig dataindsamling, hvilket var afgørende for at forstå og forbedre vores kampagners performance – en naturlig del af vores løbende optimering.

For at opretholde en klar og effektiv kampagnestyring genskabte vi vores egen velprøvede struktur på Google Ads-kontoen.

Vi lagde særlig vægt på projektledelsen, hvor vi aktivt støttede og vejledte Omnicarservice for at sikre, at alle aspekter af samarbejdet forløb uden problemer.

Endelig lavede vi en detaljeret indtjeningsberegning, som har skabt gennemsigtighed og forståelse omkring brug af annoncekroner for alle involverede parter, hvilket er fundamentalt for et succesfuldt samarbejde.

0 %
Flere Non-Brand Bookinger
0 %
Lavere CPL
0 %
Flere Brand Bookinger
0 %
Lavere Omkostninger

Resultater & fremtiden

Omnicarservice nåede at være foruden os i tre måneder. I sammenhold med de første tre måneder af det genoptagede samarbejde, har vi leveret 56% flere non-brand bookinger, 34% flere brand bookinger, og et fald på 41% i CPL. Dertil har vi brugt 5,28% færre annoncekroner.

Efterfølgende har vi også implementeret opkaldssporing for nøjagtigt at måle antallet af kunder, der kontakter os via Google Ads. Resultaterne viser allerede, at vi i de første måneder af 2024 har overgået forrige års resultater på næsten alle målbare parametre.

I fremtiden vil vi fortsætte med at udvide kontoen, hvor vi blandt andet vil målrette specifikt efter bilmærker.

Er du klar til at udnytte dit fulde potentiale inden for online markedsføring?