NORD.investments Case

En opskalering langt over målsætningen på Google Ads

Hvordan NORD.investments opskalerede deres Google Ads-indsats, øgede non-brand leads med 150%, og forbedrede ROAS med 30% gennem en optimeret kampagnestruktur.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

NORD.investments A/S

Branche

Fintech (digital investeringsrådgivning)

Etableringsår

2015

Resultater efter tre måneder

Leads
+ 0 %
VPL
+ 0 %
ROAS
+ 0 %

Reducerede investeringsomkostninger vha digitale løsninger.

NORD.investments er et dansk firma som blev til, som reaktion på de høje omkostninger som banker og investeringsforeninger tager for at hjælpe deres kunder med at investere. Som alternativ til dyre rådgivere og et stort filialnetværk har NORD en simpel, digital platform, som afvikles i samarbejde med partnerbanken Saxo Bank.

Inkorporation af intelligente, digitale løsninger betyder, at det meste arbejde klares automatisk. Derved kan de opgaver, som kræver eksperter, holdes på et minimum, til fordel for kundernes omkostninger. Alle investeringsplaner bliver sammensat af nøje udvalgte ETF’ere. Når kunderne investerer, er det derfor ikke i enkelte aktier eller obligationer, men i stedet i en række fonde, der spreder risikoen og følger markedet.

Opskalering af Google Ads indsats. NORD havde gode erfaringer med Google Ads, men manglede hjælp til at skalere deres non-brand indsats. Opskaleringen skulle øge antallet af leads og være ledsaget af en øget værdi pr. lead (et udtryk for hvor mange penge det enkelte lead er villig til at investere). 

Målet var at levere en vækst på mindst 20 % i antal leads og lead værdi indenfor 3 måneder, samt opretholde en ROAS der sikrede rentabilitet.

Løsningen​

Grundig forberedelse og optimeret struktur. Første skridt var definition og oprettelse af en præcis målsætning i Google Analytics. Dette sikrede, at det hele tiden var muligt at se de resultater og den værdi, som blev skabt igennem forløbet.

Herefter fulgte en omfattende og dybdegående søgeordsanalyse, som gjorde os i stand til at kortlægge de vigtigste søgninger for NORD. På baggrund af denne analyse, kunne vi bygge en optimal kampagnestruktur.

Den nye kampagnestruktur resulterede i, at der nu var et bedre overblik over, hvilke søgeord der genererede værdi. Dette muliggjorde at vi kunne fordele budgettet så rentabelt som muligt og optimere budgivningen. Kampagnestrukturen blev således vækstmotoren for NORDS Google Ads indsats.

Vores vigtigste tiltag i denne case kan således koges ned til: Grundig forberedelse og optimeret struktur.

“AdNudging endte med at 3x vores Google Ads-konto og vores ROAS steg med 30%.”

Nikolaj Bomann Mertz

Head of Marketing, NORD.Investments

Resultater & Fremtiden

Indenfor de første 3 måneder af samarbejdet leverede vi følgende resultater:

  1. Trafik fra non-brand blev mere end 3-doblet med en vækst på +244 %
  2. Den direkte non-brand målværdi steg med +249 %
  3. Antallet af leads fra non-brand kampagnerne steg med +150 %

Alt sammen til en højere ROAS på +30 %.

Resultaterne er således langt over de minimumskrav til vækst, som vi præciserede i målsætningen.

Fremtiden. Den Google Ads-maskine, som vi har bygget til Nord, genererer fortsat vækst og alt tyder på, at deres non-brand Google Ads indsats kun bliver større i fremtiden. Fremadrettet fokuserer vi på præcisering af værdien af de enkelte leads yderligere, så vi både på kanal- og kampagneniveau kan optimere hvordan budgettet bruges og dermed øge væksten yderligere.

Resultater efter tre måneder

Leads
+ 0 %
VPL
+ 0 %
ROAS
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.