Kastrup Gulve Case

Målrettet Markedsføring Fyldte Kalenderen med Drømmekunder

Hvordan dansk gulvvirksomhed fik 437% flere henvendelser, billigere leads og slap for at køre hele landet rundt efter blot 6 måneders Google Ads-samarbejde med AdNudging.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

Kastrup Gulve ApS

Branche

Gulvbehandling og gulvlægning

Etableringsår

2014

Kastrup Gulves resultater efter seks måneder

Leads fra Google Ads
+ 0 %
Pris pr. Lead
- 0 %
Drømmekunder
0 %

Kastrup Gulve havde gennem syv år cementeret deres navn inden for levering af kvalitetsgulve, især når det kom til deres eftertragtede sildebensgulve. Men trods deres erfaring, stærke ry, og støtte fra et professionelt markedsføringsbureau var der udfordringer.

Kastrup Gulve havde svært ved at skalere antallet af leads, da de fleste af deres henvendelser kom fra referencer og tilfredse kunder. Af samme årsag var det svært at afdække og spore, hvor henvendelserne kom fra. Selvom de fik henvendelser, så omhandlede de ikke de services, der gav den største indtjening. 

Vores mål var klart defineret fra starten. Vi skulle øge antallet af leads med 20% og give en dybere indsigt i Kastrup Gulves brand-performance. Dertil satte vi os for at reducere omkostningerne pr. lead og finde de kunder, Kastrup Gulve drømte om at arbejde med.

Løsningen​

Efter en grundig analyse af deres Google Ads setup, implementerede vi en skræddersyet strategi, der inkluderede Performance Max for automatiseret budgivning og en strømlinet kontostruktur. Derudover blev Display Remarketing og Dynamic Search Ads (DSA) også indført for at fange de søgninger, vi ellers ville have misset.

En dybdegående indtjeningsberegning blev lavet for at finde den reelle værdi af hvert lead. Her kiggede vi bl.a. på den gennemsnitlig omsætning pr. opgave, den gennemsnitlig omkostning pr. opgave, lukkerate for leads.

Fordi Kastrup Gulve havde tallene i orden, var det muligt at udregne bruttoindtjening pr. lead, som var en god indikator for hvilke services, der gav mest mening at målrette markedsføringen efter.

Som resultat af vores beregninger, valgte vi at fokusere vores annonceringsindsats på Københavnsområdet og sildebensgulve, da det gav mening både logistisk og økonomisk for Kastrup Gulve.

En målrettet annonceringsstrategi i København og omegn ville medføre besparelser i både transporttid og distance for deres gulvmontører. Montering af sildebensgulve var en service, hvor Kastrup Gulve havde både høj ekspertise og avance.

Indtjeningsberegning

Denne formel giver en konkret måde at forstå, hvordan effektiviteten af et lead kan måles i forhold til både omsætning og omkostninger, samtidig med at det tager højde for kvaliteten af leads (lukkerate).

Bruttoindtjening pr. lead = (gns. omsætning pr. opgave − gns. omkostning pr. opgave) × lukkerate

Et fiktivt eksempel kunne være at den gennemsnitlige omsætning pr. opgave er 10.000 kr., med en gennemsnitlig omkostning pr. opgave på 2.000 kr. og en lukkerate for leads på 20%.

I dette eksempel tjenes der 8.000 kr. pr. salg og 1.600 kr. pr. lead. Kan din markedsføringskanal skabe leads til under 1.600 kr. stykket, er det god forretning!

“Jeg værdsætter dybden i de månedlige opfølgninger. Med AdNudging får vi en professionel, engageret og proaktiv partner, og der er ingen tvivl om, at vores performance er blevet løftet. Jeg kan varmt anbefale dem til andre.”

Maja M. Clausen

Ejer, Kastrup Gulve

Resultater & Fremtiden

Antallet af henvendelser skød op med 392% inden for de første 3 måneder og nåede 437% efter 6 måneder. Endnu mere imponerende var, at omkostningerne pr. lead faldt med 47%.

Og ikke nok med det, så hjalp vi Kastrup Gulve med at finde deres drømmekunder. I 2022 var 98% af deres kundehenvendelser fra København og omeng, og stort set alle henvendelser drejede sig om nye sildebensgulve. Nogle af kunderne var store erhvervskunder som bl.a. Hotel Villa Copenhagen og Industriens Hus. Dette betød ikke kun massive besparelser, men også en markant højere indtjening pr. opgave.

Kastrup Gulve har siden opstarten øget deres annoncebudget med næsten 200%, og har fået et langt bedre overblik over deres samlede markedsføring, hvor deres kunder stammer fra, og er nu åbne for annoncering på flere kanaler.

Vores arbejde med Kastrup Gulve er ikke ovre. Vi er fast besluttede på at fortsætte vores samarbejde, optimere og finjustere deres markedsføringsstrategi yderligere for at sikre, at Kastrup Gulve fortsat leder an i gulvbranchen.

Resultater efter seks måneder

Leads fra Google Ads
+ 0 %
Pris pr. Lead
- 0 %
Drømmekunder
0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.