Kastrup Gulve

Målrettet Markedsføring fyldte kalenderen med Drømmekunder

Udfordringen

Kastrup Gulve havde gennem syv år cementeret deres navn inden for levering af kvalitetsgulve, især når det kom til deres eftertragtede sildebensgulve. Men trods deres erfaring, stærke ry, og støtte fra et professionelt markedsføringsbureau var der udfordringer.

De havde svært ved at skalere antallet af leads, da de fleste af deres henvendelser kom fra referencer. Af samme årsag var det svært at afdække og tracke, hvor henvendelserne kom fra. Selvom de fik mange henvendelser, så omhandlede opgaverne ikke de services, der gav den største indtjening. Med andre ord, så ønskede de at reducere deres omkostninger pr. lead.

Samtidig havde Kastrup Gulve ambitioner for fremtiden, og det blev klart, at en ny retning var nødvendig.

Sådan gjorde vi

Vores mål var klart defineret fra starten: At øge antallet af leads med 20% og give dyb indsigt i Kastrup Gulves brand performance. Dertil satte vi os for at reducere omkostningerne pr. lead og finde de kunder, Kastrup Gulve drømte om at arbejde med.

Efter en grundig analyse af deres Google Ads setup, implementerede vi en skræddersyet strategi, der inkluderede Performance Max for automatiseret budgivning og en strømlinet kontostruktur. Derudover blev Display Remarketing og Dynamic Search Ads (DSA) også indført for at fange de søgninger, vi ellers ville have misset.

Indtjeningsberegning

En dybdegående indtjeningsberegning blev lavet for at finde den reelle værdi af hvert lead. Her kiggede vi bl.a. på den gennemsnitlig omsætning pr. opgave, den gennemsnitlig omkostning pr. opgave, lukkerate for leads. Fordi Kastrup Gulve havde tallene i orden, var det muligt at udregne bruttoindtjening pr. lead, som var en god indikator for hvilke services, der gav mest mening at målrette markedsføringen efter.

Denne formel giver en konkret måde at forstå, hvordan effektiviteten af et lead kan måles i forhold til både omsætning og omkostninger, samtidig med at det tager højde for kvaliteten af leads (lukkerate).

Som resultat af vores beregninger, valgte vi at fokusere vores annonceringsindsats på Københavnsområdet og sildebensgulve, da det gav mening både logistisk og økonomisk for Kastrup Gulve.

 • En målrettet annonceringsstrategi i København og omegn ville medføre besparelser i både transporttid og distance for deres gulvmontører.
 • Montering af sildebensgulve var en service, hvor Kastrup Gulve havde både høj ekspertise og avance.

„ Jeg værdsætter dybden i de månedlige opfølgninger. Med AdNudging får vi en professionel, engageret og proaktiv partner, og der er ingen tvivl om, at vores performance er blevet løftet. Jeg kan varmt anbefale dem til andre. “

Maja M. Clausen / Ejer

Resultater & fremtiden

Resultaterne taler for sig selv.

Antallet af henvendelser skød op med 392% inden for de første 3 måneder og nåede 437% efter 6 måneder. Endnu mere imponerende var, at omkostningerne pr. lead faldt med 47%.

Og ikke nok med det, så hjalp vi Kastrup Gulve med at finde deres drømmekunder. I 2022 var 98% af deres kundehenvendelser fra København og omeng, og stort set alle henvendelser drejede sig om nye sildebensgulve. Nogle af kunderne var store erhvervskunder som bl.a. Hotel Villa Copenhagen og Industriens Hus. Dette betød ikke kun massive besparelser, men også en markant højere indtjening pr. opgave.

Kastrup Gulve har siden opstarten øget deres annoncebudget med næsten 200%, og har fået et langt bedre overblik over deres samlede markedsføring, hvor deres kunder stammer fra, og er nu åbne for annoncering på flere kanaler.

Vores arbejde med Kastrup Gulve er ikke ovre. Vi er fast besluttede på at fortsætte vores samarbejde, optimere og finjustere deres markedsføringsstrategi yderligere for at sikre, at Kastrup Gulve fortsat leder an i gulvbranchen.

Kontakt os!

 • Udfyld formularen og lad os tage en snak.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Andreas Randløv

  Google Ads Specialist, CEO & Founder


  Læs én af vores andre cases

  Multinational strategi skabte succes på Google

  Læs, hvordan vi fik DailyWatch's drømme til at gå i opfyldelse ved at knække koden til deres Google Ads.

  Læs mere