iPhoneopladere.dk Case

iPhoneopladere.dk blev en million-forretning gennem Google Ads

Hvordan en specialiseret Google Ads-strategi og ny struktur hjalp iPhoneopladere.dk med at fordoble omsætningen på seks måneder.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

iPhoneopladere.dk

Branche

Webhop (salg af mobiltilbehør)

Etableringsår

2013

iPhoneopladere.dk's resultater

Omsætning
+ 0 %
Salg
+ 0 %

Vi hjalp webshoppen iPhoneopladere.dk med at opskalere deres forretning, ved hjælp af vores specialiserede teknikker og egetudviklede software.

Ved at foretage en dybdegående analyse af deres forretning og en grundig gennemgang af deres målsætninger, skræddersyede vi en solid strategi som sikrede deres forretning vækst.

Løsningen​

Vores advancerede metoder til at skabe indsigt i deres forretning, og i branchen generelt, bevirkede at vi kunne anvende Google Ads-værktøjerne på den mest optimale måde og nå lige netop den målgruppe, som var relevant for iPhoneopladere.dk. På samme måde kunne vi styre annonceringen udenom målgrupper, der ikke var i relevante.

Ét af vores nøgletiltag for virksomheden blev opførslen af en ny struktur i Google Shopping.

Strukturen har en essentiel betydning for annonceringen, og hos AdNudging har vi afholdt foredrag til vores event om lige netop dette.

Foredraget kan ses lige her.

Resultater & Fremtiden

I løbet af vores samarbejde med iPhoneopladere.dk, skabte vi forbedringer på flere variable – herunder en fordobling af deres omsætning til en bedre ROAS, på bare 6 måneder.

iPhoneopladere.dk's resultater

Omsætning
+ 0 %
Salg
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.