iPhoneopladere.dk

iPhoneopladere.dk blev en million-forretning

Grundig indsigt banede vejen

Vi hjalp webshoppen iPhoneopladere.dk med at opskalere deres forretning, ved hjælp af vores specialiserede teknikker og egetudviklede software. Ved at foretage en dybdegående analyse af deres forretning og en grundig gennemgang af deres målsætninger, skræddersyede vi en solid strategi som sikrede deres forretning vækst.

Vores advancerede metoder til at skabe indsigt i deres forretning, og i branchen generelt, bevirkede at vi kunne anvende Google Ads-værktøjerne på den mest optimale måde og nå lige netop den målgruppe, som var relevant for iPhoneopladere.dk. På samme måde kunne vi styre annonceringen udenom målgrupper, der ikke var i relevante.

 

Ét af vores nøgletiltag for virksomheden blev opførslen af en ny struktur i Google Shopping. Strukturen har en essentiel betydning for annonceringen, og hos AdNudging har vi afholdt foredrag til vores event om lige netop dette. Foredraget kan ses lige her.

 

Resultater

I løbet af vores samarbejde med iPhoneopladere.dk, skabte vi forbedringer på flere variable – herunder en fordobling af deres omsætning til en bedre ROAS, på bare 6 måneder.

 

Skal vi også hjælpe din virksomhed?

 • Udfyld formularen og lad os tage en snak.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Andreas Randløv

  Google Ads Specialist, CEO & Founder


  Læs én af vores andre cases

  Fra traditionsrig københavnerbutik til succesfuld webshop

  Den gamle københavnske købmandsbutik, H. Skjalm P., fik på få måneder løftet deres Google Ads indsats til nye højder.

  Læs mere