Gipote

Smarte Google Ads Kampagner

Gipote opsøgte AdNudging for at få hjælp til lancering af Danmarks største hundeportal

API’er og Automatiseringer

 

Gipote er Danmarks største platform for køb og salg af hunde. Gipote har utrolig mange forskellige hunderacer, og derfor er det vigtigt at alt information og content holdes opdateret. På samme måde er det også vigtigt, når man skal drive betalt trafik ind på siden, at man rent faktisk har den specifikke hunderace, som man annoncerer på for ikke at spilde penge.

 

I samarbejde med Gipote, byggede vi en simpel Application Programming Interface (API), der dynamisk genererede en opdateret liste med informationer omkring de forskellige hunderacer. På denne måde sikrede vi, at de altid havde de hunderacer, som vi annoncerede for.

 

Sammen med denne liste, lavede vi et program via AdWords scripts, hvor vi byggede et smart kampagne-system, der automatisk pausede og startede kampagner, når hunderacer blev henholdsvis udsolgt og nye kom på siden.

Sådan gik det

Pga. vores smarte tilgang til Google Ads, der sikrede, at vi aldrig spildte annonceringskroner på hunderacer, der ikke var at finde på platformen, fik Gipote en god start. Der er mange tusind søgninger på forskellige hunderacer hver måned, så det er vigtigt, at man er relevant og til stede. Alt Gipotes Google-annoncering var relevant, hvilket hjalp både på kvalitetsscore, men især på profitabiliteten.

Alle disse tiltag gjorde, at Google Ads blev en central del af Gipotes flotte vækst.

Skal vi også hjælpe din virksomehed?

  • Udfyld formularen og lad os tage en snak.
    Jeg glæder mig til at høre fra dig!

    Andreas Randløv

    Google Ads Specialist, CEO & Partner


Læs én af vores andre cases

Præcise & Programmatiske AdWords-kampagner

Læs hvordan vi med relevante annoncer og søgeord i ti-tusindvis hjalp Vollo med at øge deres trafik og omsætning eksplosivt.

Læs mere