DailyWatch Case

Multinational strategi skabte succes på Google for DailyWatch

Hvordan en strategisk Google Ads-struktur og fokus på produkter med høj avance hjalp DailyWatch med at øge omsætningen med 1.127%, og opnå succes på flere markeder.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

DailyWatch

Branche

Webshop (salg af urtilbehør)

Resultater efter samarbejde

Omsætning
+ 0 %
ROAS
+ 0 %
Omkostninger til Annoncering
+ 0 %

DailyWatch er verdens største Instagram-kanal inden for ure, hvor de også driver trafik og salg til deres webshop. DailyWatch havde derfor succes med sociale medier inden, at de kom til AdNudging.

Koden til Google Ads var dog ikke blevet knækket endnu, selvom de havde et fokuseret Google Ads-bureau til at hjælpe. Drømmen var at skabe mere omsætning og komme ud på flere markeder med Google Ads, hvor vi hellere end gerne vil stå til rådighed.

Løsningen​

Sammen med DailyWatch tog vi en strategisk beslutning om at fokusere vores markedsføring på produkter med høj avance. Ved kun at annoncere for udvalgte produkter kunne vi skabe flere skarpe og målrettede kampagner og dermed sikre større succes. Vores egenudviklede software, CampaignEasy, gjorde det muligt for os at bygge en granulær kontostruktur, som blev implementeret i flere lande. 

Denne struktur gjorde, at vi kunne holde os ajour med de nyeste søgetrends og søgeord, samt performance af disse, og dermed tilpasse vores kampagner derefter.

Med vores erfaring forstår vi, at forskellige søgeord og produkter performer forskelligt på tværs af kulturer og lande, og vi anvendte denne viden til at maksimere vores resultater.

“AdNudging har eksekvereret hurtigt og lyttet til vores behov. De demonstrerer ekspertise inden for branchen, og har gennem hele forløbet holdt sig opdateret med markedstendenserne.”

Alexander Rosenbæk

Co-founder & Marketing Director

Resultater & Fremtiden

Samarbejdet med DailyWatch begyndte i starten af 2022. Fokus i første kvartal var at teste, opbygge og rette ind på det, der virkede bedst. Den læring i kombination af udvidelse til nye markeder var fundamentet for de overvældende forbedringer resten af året.

Vi endte med en omsætningsforøgelse i 2022 på 1.127 % med en relativt lavere stigning i annonceringsforbruget på kun 413 % sammenlignet med 2021. Vi skalerede derfor Google Ads indsatsen samtidig med, at det blev mere rentabelt.

Google Ads er derfor ikke en dårligt performende kanal mere for DailyWatch, men er derimod en kanal, der løbende genererer profit medregnet investeringen til AdNudging.

Vi hos AdNudging er altid glade for, at investeringen i os giver et stort afkast til vores klienter. Vores fokus er at vækste og skabe endnu mere afkast til DailyWatch i fremtiden.

Resultater efter samarbejde

Omsætning
+ 0 %
ROAS
+ 0 %
Omkostninger til Annoncering
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.