Copenhagen Home Design Case

Copenhagen Home Design Øger Indtjeningen med Google Ads

Hvordan en fokuseret Google Ads-optimering hjalp Copenhagen Home Design med at øge indtjeningen med 2.105%, non-brand ROAS med 50%, og non-brand omsætningen med 185%.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

Copenhagen Home Design

Branche

Webshop (Design og interiør)

Copenhagen Home Design's resultater

Indtjening
+ 0 %
Non-brand ROAS
+ 0 %
Non-brand omsætning
+ 0 %

Copenhagen Home Design er en danskejet familievirksomhed med fokus på indretning. Gennem fire familiegenerationer er viden og ekspertise blevet samlet sammen og i dag rummer virksomheden næsten 100 års erfaring i branchen.

Erfaringen kommer bl.a. til udtryk indenfor produktudvikling og nordisk indretningsdesign: Copenhagen Home Design tilbyder i dag et spændende udvalg indenfor eksempelvis greb, knopper, lamper og affaldssystemer – for bare at nævne nogle få af de kategorier, man finder i deres brede sortiment af varer. Én af måderne hvorpå Copenhagen Home Design når ud til deres kunder med deres sortiment er gennem online markedsføring.

Specifikt Google Ads har længe været den vigtigste og største online marketingskanal for forretningen. Virksomheden var derfor også en annoncør af en vis størrelse, inden AdNudging kom til.

Men det viste sig, at Google Ads ikke kørte optimalt.

Fra vækst til profitabel vækst. Copenhagen Home Design vækstede allerede som forretning, inden vi kom ind i billedet. En vækst, som i høj grad blev drevet af deres Google Ads – men som ikke var særlig profitabel. Virksomheden havde en målsætning om at skalere forretningen og deres Google Ads-konto – men uden at gå på kompromis med deres indtjening.

Grundet den centrale rolle, som Google Ads spillede for Copenhagen Home Design, benyttede virksomheden en fokuseret Search-konsulent til deres Google Ads. Men de ønskede at vide, om de udfyldte deres fulde Google Ads-potentiale.

Derfor tog de kontakt til AdNudging.

Løsningen​

En gennemgribende optimering med fokus på indtjening. Copenhagen Home Designs store udfordring var ikke vækst, men derimod rentabilitet på Google Ads. Efter en analyse stod det klart for os, at virksomhedens Google Ads-potentiale ikke var udfyldt, idét vi fandt optimeringsmuligheder flere vigtige steder på kontoen.

Alt dette kombinerede vi med et stort fokus på det generelle overblik: Vi skabte et Data Studio Dashboard, der gav både klienten og os selv et fantastisk overblik over udviklingen af den løbende indtjening – samt væksten på tværs af alle markeder og alle marketingkanaler.

Dette etablerede et rigtig godt grundlag for effektiv kommunikation og vores tætte samarbejde.

Vores strategi blev at foretage en gennemgribende optimering med fokus på indtjening. Denne udfordring greb vi an på følgende måde:

  • Vi udarbejdede en ny granulær struktur hvor styring af indtjening var i højsædet
  • Vi leverede en skarp indsats på optimering af produkt-feedet
  • I vores struktur etablerede vi et logisk overblik over de svingende avancer på produkterne
  • Vi skiftede fra automatisk budgivning til en mere fokuseret og kontrolleret budgivningsstrategi
  • Vi anvendte vores profitmaksimerings framework til budgivning – hvilket skabte en enorm effekt på bundlinjen

Resultater & Fremtiden

Vores intense Google Ads-indsats skabte resultater på bundlinjen indenfor kort tid. Herunder præsenterer vi resultatet fra de første 3 måneder af samarbejdet sammenlignet med data fra samme periode, året før.

Overordnet (non-brand og brand*)
Omsætningen steg med 193 %
Omkostninger steg med 91 %
ROAS forbedring 53 %
Overordnet indtjening steg med 2.105 % inkl. håndtering

Non-brand*
Omsætningen steg med 185 %
Omkostninger steg med 90 %
Non-brand ROAS steg med 50 %

*I non-brand tal har vi fjernet alle søgetermer relateret til Copenhagen Home Design, hvorfor disse tal næsten udelukkende indeholder nye kunder, der ikke kendte brandet i forvejen.

Alt i alt, fik Copenhagen Home Design pengene 5,13 gange igen på deres investering til AdNudging.
(Afkastet er udregnet på baggrund af den mérindtjening, der blev skabt på Google Ads-kontoen i de første 3 måneder, hvor AdNudging håndterede kontoen, sammenlignet med samme periode året før).

Vi forventer at Google Ads forbliver den primære markedsføringskanal, som skaber en flot og stabil indtjening – alt imens, at der testes nye produkter og søgetermer af i forbindelse med den løbende optimering og vedligeholdelse af Google Ads-kontoen.

Med den større stabilitet og indtjening via Google Ads, bliver der desuden mulighed for vækst på nye marketingkanaler og markeder.

I det hele taget er Copenhagen Home Design på en vækstrejse, som hele Team AdNudging glæder sig over at være med på – og ser frem til at følge i de kommende år. Tak for at læse vores Google Ads case med Copenhagen Home Design.

Copenhagen Home Design's resultater

Indtjening
+ 0 %
Non-brand ROAS
+ 0 %
Non-brand omsætning
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.