AutoGoGo logo

AutoGoGo

Sådan Skalerede vi en One Product Store med YouTube Ads

AutoGoGo støvsuger støvsuger i en bil

Udfordringen

Webshoppen Autogogo er en one product store, der sælger en handy støvsuger til bilen. De har senere udvidet deres sortiment og sælger nu flere bil-accessories.

Selvom de var erfarne inden for markedsføring på SoMe og havde succes på Meta, hvor deres eget video content klarede sig godt, var der udfordringer med at skalere performance på Google. Da AutoGoGo kom til AdNudging, drømte de om at skalere salg til nye kunder, som var i markedet, samt få en bedre forståelse for deres egen forreting.

Copenhagen Home Design

Sådan gjorde vi

AutoGoGo havde stor succes med deres videoannoncering på andre kanaler, så det var oplagt at teste den samme strategi på YouTube for at tilføje endnu mere værdi til deres annoncering på Google.

Første trin var at teste forskellige videoer for at se, hvordan målgruppen reagerede på forskellige vinkler, budskaber osv. Efter at have kørt en test og fundet frem til en klar vindervideo, blev der oprettet en skræddersyet remarketing-kampagne, hvor vi brugte vores bedste remarketingopsætning.

Vi målrettede alle brugere (alle besøgende på siden), produktvisere (potentielle kunder, der har set på et specifikt produkt) og derefter checkout-abandoners (personer, der har forladt checkout-flowet). Vi opdelte yderligere de forskellige kategorier i forskellige intervaller, for eksempel besøgende inden for de sidste 7 dage, besøgende inden for de sidste 30 dage osv. På den måde kunne vi optimere efter, hvilke målgrupper der præsterede bedst.

Ved annoncering via YouTube anbefaler vi at ekskludere mobile apps, da vores erfaring er, at folk ofte klikker på annoncering ved en fejl. Dette skyldes ofte “fat finger clicks”.

Lucas fra AutoGoGo, der pejer på sin tshirt

„ Efter at have indledt et samarbejde med AdNudging, har vi oplevet en markant forbedring af vores Google Ads-annoncering. De er fagligt dygtige og kommunikerer effektivt og transparent. “

Lucas Alexander Møller / Ejer

Resultater & fremtiden

I Q4 havde vi 1.712 viewthrough-konverteringer sammenlignet med 4.463 andre konverteringer. Det betyder, at 38% af alle konverteringer har set vores YouTube-annoncer som en del af deres købsrejse. Dette høje antal viewthrough-konverteringer viser, at YouTube-annoncer har spillet en betydelig rolle i AutoGoGos succes.

I fremtiden planlægger AutoGoGo at skalere og udvide deres webshop ved at tilføje relevante produkter og tilbehør til deres sortiment. Vi forventer et tæt samarbejde, hvor vi vil fortsætte med at rapportere om søgetrends og søgninger efter eventuelle nye produkter, der kunne være interessante for AutoGoGo at udvide deres webshop med.

 • Udfyld formularen og lad os tage en snak.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Andreas Randløv

  Google Ads Specialist, CEO & Founder


  Læs én af vores andre cases

  Sådan skabte vi en profitabel skalering

  Lad os præsentere vores Google Ads case med Copenhagen Home Design, hvor vi genererede 2.105 % højere indtjening. Copenhagen Home Design fik pengene 5,13 gange igen på deres investering til AdNudging. Se resultaterne som vi skabte på blot 3 måneder.

  Læs mere