Alulock Case

Google Ads Driver Markant Vækst for Etableret Stilladsfirma Alulock

Hvordan en skræddersyet Google Ads-strategi og opkaldssporing hjalp en 25 år gammel stilladsvirksomhed med at seksdoble deres indtjening og øge omsætningen med 136%.

Udfordringen

Virksomhedsnavn

Alulock ApS

Branche

Løftemateriel, stilladser, stiger og aluminiumbokse

Etableringsår

1994

Resultater efter samarbejde

Indtjening
+ 0 %
Omsætning
+ 0 %
Opkald
+ 0 %

Alulock, etableret i 1994, har over 25 års erfaring med salg og produktion af stilladser, stiger og lifte, og er totalleverandør til alt arbejde i højden. Med en komplet forsyningskæde under deres kontrol og en kombination af leadgen og webshop, har Alulock sikret sammenhæng mellem løsning og implementering, men har også konstant været på jagt efter den mest effektive måde at nå deres kunder på – både online og offline.

Selvom Alulock havde rig erfaring med at skabe værdi for deres kunder, havde de også deres udfordringer i den digitale verden. Tidligere samarbejder med marketingsbureauer havde ikke været rentabelt nok til at fortsætte samarbejdet på Google Ads, hvor de samtidig oplevede sporringsproblemer.

I april 2022 indgik Alulock et samarbejde med AdNudging. Her var der ikke høje forventinger til Google Ads, og derfor var målsætningen blot at opnå break-even indenfor de første tre måneder af den aftalte prøveperiode. Hos AdNudging så vi tidligt i vores screeningprocess et potentiale på Google Ads for Alulocks virksomhed, og derfor var vi overbeviste om, at vi nok skulle levere resultater for dem.

Løsningen​

Da Alulocks Google Ads annoncering havde været sat på pause i lang tid, var vi nødt til at støve den godt og grundigt af. Udover at lave en generel Google Ads opsætning, implementerede vi en granulær strategi, der inkluderede både shopping og search, og en kontinuerlig testmetode, der sikrede, at Alulock altid var et skridt foran.

For at sikre at intet blev overset, optimerede vi deres feed og introducerede opkaldssporringsværktøjet Trailhub, som gav Alulock mulighed for at spore telefonopkald til deres virksomhed.

Eksempel på Effektiv Offline sporing

En af de store problematikker ved offline-salg er, at de kan være rigtig svære at spore. Derfor fokuserede vi på bestemte produktkategorier som fx lejdere og vægstiger. Gennem vores møder med Alulock spurgte vi ind til, om de oplevede en større efterspørgsel på netop disse produkter.

Herfra kunne vi konkludere, at vores annonceringsstrategi havde en mærkbar effekt, da de havde oplevet øget efterspørgsel på netop disse produkter via telefonopkald.

“Super kompetente medarbejdere. Vi har arbejdet med Banin der har siddet med vores case. Hurtige svar og konkrete tiltag.“

Luca Lonardi

Sales Marketing Manager, Alulock

Resultater & Fremtiden

Selvom den aftalte målsætning blot var at nå break-even, så nåede vi langt over det.

Alulock fik sekdobblet deres indtjening i 2. kvartal i 2023 sammenlignet med samme tid året forinden. Omsætningen skød ligeledes i vejret med 136%. Dette, kombineret med 121% flere i kundehenvendelser via telefon og et højere annonceringsbudget opsummere resultaterne af samarbejdet.

Bemærkelsesværdigt er, at disse resultater kun tager højde for onlinesalg. Der er potentiale for at finde lignende imponerende data for telefonopkald.

Samarbejdet med AdNudging har vist, at selvom vi i dette tilfælde ikke er specialiserede inden for stilladsindustrien, kan vores Google Ads-specialister hurtigt tilegne sig ekspertise indenfor nicheprodukter. Det kan udgøre en kæmpe forskel i markedsføringen, når specialisten kender produktet, og er kun muligt, når samarbejdet mellem bureau og virksomhed er i top.

Med en ny hjemmeside og en stadig større tilstedeværelse på det svenske marked, ser fremtiden lys ud for Alulock. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer dem.

Resultater efter samarbejde

Indtjening
+ 0 %
Omsætning
+ 0 %
Opkald
+ 0 %

Anmod om en Gratis Analyse

Lad vores team af specialister lave en gratis og uforpligtende analyse af din Google Ads-konto og se om du har potentiale for vækst på Google.